>
Уточнити наявність у постачальника
99 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

34 шт.
0 шт.
10 × 1.5 × 14 cm
5+
0 шт.

Опис

Історія набору

Ленс Річмонд - один з п'ятьох головних лицарів в мультфільмі Nexo Knights. Він багатий, носить білі обладунки з помаранчевими акцентами і до біса привабливий. Зброя - піка.

З цікавих фактів про персонажа: має ручну свинку Ветчинію, з якою познайомився в полоні у лава-монстрів в серії "Книга великих бід". Звільнившись, Ленс забрав її з собою.

Опис набору

Набір LEGO 271715 "Колісниця Ленса" був випущений в 2017 році в рамках серії LEGO Nexo Knights. Якщо бути точніше, то він додавався до журналу по однойменному мультфільму за травень 2017 року. Набір поширювався разом з журналом, альбомом з наклейками, 2 постерами і стартовим набором з п'ятьма картками.

Пакетик LEGO Promo зроблений з фольги, він старого зразка з липучкою. Якщо з заднього боку немає нічого цікавого, лише технічна інформація, то передня зроблена дуже цікаво. На передній стороні Ви можете побачити:

  • зображення самого міні-лімузина;
  • проекцію Ленса, стандартну для мультфільму Nexo Knights;
  • напис про те, що набір лімітований;
  • вікове обмеження від 5 років;
  • логотип LEGO і Nexo Knights.

З 34 деталей, наявний в наборі, можна зібрати міні-лімузин. Якраз те, що потрібно для такого любителя крутих тачок, як Ленс. Це зменшена копія турнірної тачки Ленса, яка також була випущена компанією LEGO. Збирається машина досить просто, тому, як і зазначено на упаковці, впорається дитина від 5 років. Переважно лімузин виконаний в білому і синьому кольорі, але також є деталі сірого, червоного і оранжевого кольорів. Колеса традиційно чорні. Очевидно, що для захисту від якогось Монстрокса, попереду розміщені ракети (адже саме в наборах 2017 року Книга Монстрів стала хмарою Монстрокс).

Також з цікавого, в наборі LEGO 271715 є щит в транснеоновому помаранчевому кольорі (тут він з'явився вперше) і наконечники списа.

Увага! Мініфігурка в набір не входить!

Однак, Ви можете взяти Ленса з власної колекції і тоді відтворити його пригоди. Але в такому випадку доведеться трохи перебудувати лімузин, оскільки в первісної збірці жодна мініфігурка не може сісти за кермо.

Сподіваємося, не тільки Ленсу, а й Вам сподобається цей набір LEGO "Колісниця Ленса" і Ви проведете не одну годину за цікавою грою.

Якщо раптом Вас зацікавив персонаж даного набору або у Вас його просто немає і Ви хочете купити, то радимо Вам кілька наборів, в яких він з'являвся:

  • LEGO Nexo Knights Ленс і його механічний кінь (70312);
  • LEGO Nexo Knights Ленс - абсолютна сила (70337);
  • LEGO Nexo Knights Турнірна машина Ленса (70348);
  • LEGO Nexo Knights Бібліотека Мерлока 2.0 (70324);
  • LEGO Nexo Knights Бойові обладунки Ленса (70366).

Дані набори не тільки подарують Вам довгоочікувану мініфігурку Ленса, а й доповнять набір LEGO 271715 і відкриють перед Вами ще більше можливостей для збірки і гри. Вперед, назустріч пригодам. Саме від Вас залежить, що чекає цей міні-лімузин сьогодні.

Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари