>
Під замовлення
3500 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

389 шт.
16 шт.
38 × 5.3 × 26 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO Games Настільна гра «Лудо»

Як провести вільний час із задоволенням, користю та в колі сім'ї? Дуже просто! Для цього достатньо придбати конструктор LEGO Games Настільна гра «Лудо». Він не тільки подарує величезну кількість позитивних емоцій, а й зробить практично будь-які вихідні незабутніми. Головне запастися вільним часом, адже відірватися від гри ви ще довго не зможете.

Набір відмінно підходить як дорослим, так і дітям. Це й не дивно, адже тут вам не потрібно збирати будиночок, машинку або якого-небудь персонажа; тут ви зможете з головою зануритися в веселу і захоплюючу гру, яка змусить назавжди забути про нудьгу.

У коробці знаходиться 389 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. З них збирається величезне ігрове поле з чотирма базами різних кольорів. На кожній базі знаходиться по 4 унікальні фігурки, які відрізняються від фігурок противника. Сенс гри полягає в тому, щоб першим пройти весь шлях і повернуться до своєї бази. Але не думайте, що все так просто. Для того, щоб вибратися зі своєї бази необхідно, щоб на рулетці випало число 6, після цього ви можете поступово рухатися рівно на ту кількість клітин, яку покаже рулетка. Зверніть увагу, що кожен раз, коли випадає шістка, гравець має право на ще один хід. Якщо ж фігурка попадає на поле, яке вже зайнято ворогом, то ворожий персонаж повинен повернутися на свою базу і знову чекати випадання шістки. Це ж число має випасти й після того, як гравець, зробивши позначене коло, захоче завершити гру і потрапити до себе на базу. Завдяки зручній системі кріплення, персонажі легко переміщуються і надійно фіксуються на ігровому полі.

Гра розрахована на 2-4 осіб, тому відмінно підходить для сімейного або дружнього дозвілля. Вона не тільки викликає море веселощів і радості, а й тренує логіку, яку так важливо розвивати в дитячому віці. Стратегічний підхід, терпіння, посидючість і дисципліна - ось головні ключі до перемоги.

Варто відзначити, що конструктор 40198 відмінно підходить як хлопчикам, так і дівчаткам, починаючи від 7-ми років. Він повністю безпечний і не може завдати шкоди дітям. Всі деталі проходять ретельне тестування і відповідають всім світовим стандартам якості.

Приємною особливістю є те, що кожна база має свій унікальний дизайн. Наприклад, у "жовтих" це висока пальма зі зручним шезлонгом і пісочним замком. А база "зелених" обладнана невеликим столиком і красивим зеленим деревом. Саме такі деталі роблять гру неймовірно цікавою і захоплюючою.

Якщо ви хочете зробити дитині дійсно хороший подарунок, який вона запам'ятає на все життя, тоді купити гру Лудо - це відмінне рішення.

  • 5.0

    3 сер, 2020
    Лудо - це гра ходилка. Замість рулетки можна користуватися кубіками. Набір сподобався своєю яскравістю. Завдяки ньому можна вивчати цифри та рахувати. Діти одразу зацікавилист новою грою. На відміну від паперових ігор, така гра довго вам служитиме. А, мініфігурки стануть у нагоді у інших наборах.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

271 шт.
7+