>
Під замовлення
7799 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 111 шт.
7 шт.
48 × 9 × 37 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Станьте на захист мирних жителів

Клони Бика не дають спокою жителям міста. Вони грабують мирних жителів, ламають будівлі і тримають всіх в страху. На цей раз вони увірвалися в магазин Speedy Panda. Викравши банкомат, вони хочуть втекти на своєму броньованому автомобілі. Покарайте їх разом з Манкі Кидом! Використовуйте силу Чарівного посоха Царя Мавп, для того щоб відвоювати майно Лі - власника «Швидкісної Панди!»

Ігрові функції набору

У наборі LEGO Monkie Kid Вогняна вантажівка Ред Сана (80011) вас чекає безліч веселощів. Надихайтесь на безкінченні захоплюючі історії. Побудуйте з кубиків ЛЕГО такі ігрові об'єкти як магазин Speedy Panda, Вогняна вантажівка Ред Сана, гоночний автомобіль, туктук і велосипед.
Найбільше привертає увагу величезна броньована вантажівка клонів Бика. Вона виконаний в чорному кольорі з додаванням яскравих елементів. Великі колеса надають їй загрозливого вигляду, який наводить жах на жителів міста. Крім того, вона оснащена двома ракетними гарматами, які запускаються одночасно і великим міцним гаком, здатним зачепити все що завгодно. За допомогою гака клони Бика викрадають банкомат Лі. Вогненні роги над кабіною підкреслюють костюми клонів.

Ця величезна машина ховає в собі секрет у вигляді спускового механізму. Підніміть водійську кабіну для того, щоб помішати під неї гоночну машину. Натисніть кнопку ззаду вантажівки, яка відповідає за підштовхування гоночного автомобіля.
Між великих задніх коліс з обох сторін ви знайдете два контейнери, в яких можна ховати видобуток. В одному з них ховається смачний сюрприз.

Мета броньованого вантажівки - магазин Speedy Panda. У зовнішньому банкоматі багато грошей, що дуже спокушає злочинців. Всередині магазину милий містер Лі продає товари жителям міста. Садіть Манкі Кіда в мимо проїжджав туктук, для того щоб наздогнати автомобіль лиходіїв і покарати їх.

Характеристики набору

1. Складається з 1111 деталей, багато з яких ексклюзивні.
2. У комплекті 7 мініфігурок: 2 мирних жителя - Меі і Лі, Манкі Кід, Ред Сан, 3 клона Бика.
3. Розміри Вогненної вантажівки: 16 см у висоту, 39 см в довжину і 21 см в ширину
4. Розвивайте навички конструювання за допомогою інтерактивних інструкцій. Вони доступні в безкоштовному додатку LEGO Life і дозволяють розглядати моделі з різних сторін і міняти масштаб.
5. Буде цікавий дітям від 9 років.
Купити набір LEGO Monkie Kid Вогняна вантажівка Ред Сана (80011) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    12 чер, 2020
    На наше мини кафе Панда напали грабители, бой был жесток. Но благодаря чудо машине, которая стреляет огненными шарами, мы справились. Наше кафе снова работает и ждет посетителей. Сыну очень понравился механизм с огненными шарами. Вы можете придумать свою игру. Рекомендую.

Рекомендуємо подивитися ці товари