>
Уточнити наявність у постачальника
5499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

832 шт.
5 шт.
54 × 8 × 28 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Вантажівка з секретом

Пігсі готує дуже смачну локшину і сосиски гриль. Для того щоб бути ближче до своїх покупців, він купив собі вантажівку і перебудував її в сосисочну на колесах. Як виявилося, не всі любителі локшини Пігсі добропорядні. Два негідника з клану Царя Биків вирішили поживитися безкоштовно і обікрасти лапшичну. Але вони не були готові до того, що тут працює Манкі Кід, який володіє Золотим посохом.

Східна легенда, що передає дух культури

Серія LEGO Monkie Kid була створена за мотивами відомої в Китаї легенди про Короля мавп з класичного роману «Подорож на Захід». Ця історія міцно вкоренилася в культурі і цінностях країни, тому є особливою для китайців. Набори є результатом дворічної тісної роботи з дітьми та батьками в Китаї, щоб гарантувати, що вони відповідають місцевій культурі. Ніколи раніше LEGO Group не створювала тему, натхненну однією культурою, з такою увагою до місцевих деталей, цінностей і особливостей. Набори теми наповнені веселощами, хвилюванням і епічною історією, яка чекає на своэ продовження.
Казка починається, коли звичайний хлопчик, Monkie Kid, знаходить легендарний посох Monkey King і стає обраним. Разом зі своїми хоробрими і вірними друзями, Манкі Кід прагне зупинити Короля Демонів і його армію клонів Биків від захоплення міста.

Ігрові фішки набору

Набір LEGO Monkie Kid (80009) Pigsy's Food Truck комбінує в собі їжу і стрілянину. Таке поєднання робить набір одним з найбільш незвичайних в ЛЕГО.
Найголовнішим об'єктом є сам фургон. Він виконаний в білому кольорі з рожевими і червоними елементами. На капоті і по боках логотипи Пігсі із зображенням поросяти. У кабіну поміщається дві мініфігурки: водія і пасажира. Вас вразить деталізація цієї частини автомобіля, адже на приладовій панелі є міні-радіо, спідометр і ще багато цікавого. Відкрийте бічні панелі автомобіля, щоб побачити кухню сосисочної на колесах. Тут є все для приготування смачних сосисок і локшини: сковорідки, соуси, сокири. Під капотом ховається гриль. На вантажівку прикріплена фігурка свинки. Але це не просто прикраса, а гармата на 6 снарядів, для того щоб цілитися в тікаючих лиходіїв. Спереду прикріплені моторошні шипи, якими можна колоти колеса злочинців.
Вороги Пігсі - це клони Бика. Вони приїхали на 2-х мотоциклах і намагаються втекти з місця злочину. Хто переможе в цій битві? Вирішувати тільки вам!

Характеристики набору

1. Складається з 832 деталей - цікаво для любителів конструювання.
2. У комплекті 5 мініфігурок: Манкі Кід, Пігсі, Дядечко Квай, 2 клонів Бика.
3. Розміри фургона: 17 см у висоту, 24 см в довжину і 13 см в ширину.
4. Розвивайте навички конструювання за допомогою інтерактивних інструкцій. Вони доступні в безкоштовному додатку LEGO Life і дозволяють розглядати моделі з різних сторін і міняти масштаб.
5. Буде цікавий дітям від 8 років.

Купити набір LEGO Monkie Kid Вантажівка-кафе Пігсі (80009) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    12 чер, 2020
    Мимо этого набора не возможно пройти мимо. Пролистывая страницы сайта, именно здесь хочется остановится. Заказ прислали быстро. Дети сразу бросились собирать, было интересно как смешная свинка со стреляющим механизмом разделается с врагом. Веселая игра получилась. Насмеялись от души. Спасибо!

Рекомендуємо подивитися ці товари