>
Уточнити наявність у постачальника
14999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 959 шт.
7 шт.
58 × 12 × 48 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Морська битва Манкі Кіда

На великому судні Манкі Кід зібрав своїх друзів, щоб обговорити плани боротьби з ворогами. Він припускав, що це вдале місце, тому що лиходії ніколи не дізнаються, де вони ховаються. Але якимось дивним чином вони розвідали всі плани братства Чарівного посоха і, зібравши армію, прийшли захоплювати штаб-квартиру Манкі Кіда. Використовуйте сучасну зброю і магію Чарівного посоха, для того щоб перемогти всіх ворогів.

Безмежні ігрові функції

Набір LEGO Monkie Kid Таємна штаб-квартира команди Манкі Кіда (80013) являє собою великий корабель з вантажем і 8 мініфігуркок героїв + 2 котика. Їм можна грати в зібраному вигляді або розкласти, для того щоб відкрити внутрішній світ корабля з різними кімнатами. Тут герої провидять свій часу дивлячись телевізор, дрімаючи на гамаку. Також є кімната для зберігання костюма робота, приміщення з реактивними катерами, майстерня і туалет.
Зовні не менше цікавого. На палубі розташований вантаж у вигляді великих контейнерів. Використовуйте кран з гаком для завантаження і розвантаження корабля. Крім цього, він буде вам корисний в битві. Найвища точка - супутникова антена, яка ловить сигнал для телевізора та інтернету. Бій на такий багатоповерхової палубі - захоплююче видовище.
Якщо злочинці надумають тікати, діставайте катери і доганяйте їх на морі, використовуючи вбудовані вогнемети. Можна розігрувати безкінченну кількість сценаріїв і щоразу придумувати щось нове.

Чудовий подарунок

У вас вийде здивувати дитину подарувавши їй набір Monkie Kid Таємна штаб-квартира команди Манкі Кіда (80013). Великому кораблю з безліччю цікавих мініфігурок буде радий будь-малюк. Кількість деталей набору занурить його в гру надовго, розвиваючи логіку, уяву і посидючість.

Характеристики набору

1. Складається з 1959 деталей - захоплююче будівельне завдання для дитини.
2. У комплекті 7 мініфігурок героїв: 2-х клонів Бика, Манкі Кіда, Меі, Пігсі, Генерала Броненосця, клона Бика з реактивним ранцем, а також велика фігурка Сенді.
3. Розміри корабля: в висоту 40 см, довжину 41 см і завширшки 23 см в режимі човна, що відкривається до 89 см в довжину.
4. Розвивайте навички конструювання за допомогою інтерактивних інструкцій. Вони доступні в безкоштовному додатку LEGO Life і дозволяють розглядати моделі з різних сторін і міняти масштаб.
5. Буде цікавий дітям від 10 років.

Купити набір LEGO Monkie Kid Таємна штаб-квартира команди Манкі Кіда (80013) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 5.0

    12 чер, 2020
    Подарок должен удивлять! Этим набором мы порадовали моего крестника. Невероятно большое количество деталей, все они идеально подходят друг к другу. Корабль хоть и собирали по инструкции, все же внесли свои коррективы. В наборе 7 мини фигурок, а значит играть можно большой компанией!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари