>
Уточнити наявність у постачальника
8199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 170 шт.
6 шт.
48 × 9 × 38 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Місто на межі катастрофи! Зловісна Королева Павуків, яка влаштувала свою пересувну Базу арахноїдів, викрала Короля мавп і у своїй таємній лабораторії створює армію отруйних роботів-павуків. На сцену виходять Манкі Кід і Пігсі, готові битися з механічними погрозами і перемогти Королеву, перш ніж вона оберне мирних городян у павучу армію!

У цій захоплюючій пригоді від LEGO Monkie Kid (80022) діти стають справжніми героями, вступаючи в бій з приголомшливим роботом Королеви Павуків. Кожен елемент набору відкриває можливість для безмежних сценаріїв та творчих рішень, де Манкі Кід та Пігсі борються за безпеку міста.

Збирайте, боріться та створюйте свої унікальні історії у світі LEGO Monkie Kid. Цей набір стане джерелом нескінченної уяви та хвилюючих пригод для всіх юних будівельників.

Про набір

У цьому ігровому наборі цілих шість мініфігурок, включаючи Королеву Павуків і Манки Кіда з золотою палицею, яка трансформується в маховик для динамічних боїв. Але не тільки це робить цей набір унікальним – рухливий робот і штаб Королеви Павуків підкоряються спеціальному важелю, який керує бойовими клешнями та розкриває таємні відсіки.

Конструктор, що складається з 1170 деталей, пропонує захоплюючий процес складання та невичерпні можливості для творчих ігор. Розміри робота-павука вражають – понад 25 см заввишки, 34 см завдовжки та 44 см завширшки, що робить його не тільки крутою іграшкою, а й чудовим декоративним елементом. Ігровий набір призначений для дітей віком від 9 років. Всі елементи LEGO відповідають високим стандартам безпеки, забезпечуючи абсолютну безпеку, сумісність та міцність.

Діти не тільки насолодяться захоплюючим процесом складання, але й збагатять свої знання завдяки цифровим інструкціям Instructions PLUS, доступними у безкоштовному мобільному додатку LEGO Building Instructions. Ці інструкції дозволяють вам масштабувати та обертати моделі в процесі збирання, роблячи цей досвід ще захоплюючим.

Цінності культури Китаю в ігрових наборах LEGO Monkie Kid

Занурюйтесь у захоплюючий світ LEGO Monkie Kid, де складання стає джерелом захоплюючого навчання та надихає на власні креативні пригоди. Ці ігрові набори, натхненні традиціями та культурою Китаю, переосмислюють класичну казку про Короля мавп, відому за романом "Подорож на Захід". LEGO Monkie Kid - це не просто конструктори, вони стають ключем до розвитку сміливості, творчих здібностей, стійкості та оптимізму у дітей.

В ексклюзивному конструкторі LEGO Monkie Kid (80022) кожна дитина зможе перетворити гру на захоплюючу пригоду. Уявіть собі битви з пересувною базою арахноїдів Королеви павуків, роботом, який став її мобільним штабом. Нехай діти створюють свої власні унікальні історії, наповнюючи їх динамікою та уявою.

 

Купити ігровий набір LEGO Monkie Kid База арахноїдів Королеви Павуків (80022) ви зможете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    13 лис, 2023
    Набір з базою Королеви павуків - досить сильний претендент на перше місце серед наборів серії. Неочевидна річ, яку я ціную - наявність великої кількості нових або рідкісних деталей. Є багато кутових деталей, тримачей для біт. У комплекті основна модель має яскраву кольорову гаму та чудовий дизайн - якби ж маленька машинка Монкі кіда була трішки цікавішою. Різноманітні зелені елементи, будь то однотонні або прозорі деталі, надають набору якогось моторошного відчуття. Павук великий як заввишки, так і за розмахом лап. Вибір мініфігурок чудовий, я був радий побачити Короля мавп та Пігсі.
    Достоинства:
    Можливо, найбільший павук, якого створювала LEGO. Він має круту кольорову гаму, значний розмір. Крім того, функція розкладної основи та рух передніх ніг працює чудово. Можна грати за правилами - рятувати Короля мавп з павутини або ж використати набір на Хеллоуїн.
    Недостатки:
    Створення шести великих, однакових ніг виявилось трохи нудним. Якщо спробувати пограти з ними на килимі, то вони можуть застрягати.
  • 5.0

    13 лис, 2023
    Я оцінюю цей набір на 4,5/5,0 балів або ж як на цьому сайті - кубиків, оскільки дизайн гігантського павука-арахноїда дуже гарний і вражаюче величезний. Однак мініфігурки в цьому наборі досить нудні, оскільки вони здебільшого повторюються, і лише Пігсі є ексклюзивним. Я б хотів, щоб вони додали сюди бойового Монкі Кіда, а не звичайного. Однак я думаю, що якщо ви любите павуків, то це дуже гарний вибір для вас, щоб мати одного великого фіолетового павука у вашому домі. Проте не забудьте глянути 2 сезон серіалу, щоб точно зрозуміти, чий це павук і яка його роль.
    Достоинства:
    Сцена з полоном або порятунком завжди безпрограшний варіант, бо це в першу чергу зрозуміло дитині, а по друге - дозволяє цікаво грати. Королева павуків не унікальна, однак з гарним моторошним дизайном. Унікальний Пігсі. Павук великий, має фіолетові та неонні деталі. Рухаючи важіль, можна підіймати лапки. Всередині тюремна камера. Наліпок багато, але вони дійсно роблять павука більш деталізованим.
    Недостатки:
    Пігсі - єдина унікальна мініфігурка набору.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари