>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

159 шт.
0 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Про конструктор
Подаруйте своєму малюку незабутні емоції завдяки унікальному конструктору LEGO Minecraft 21157 BigFig Pig with Baby Zombie. Цей конструктор відмінно підійде фанатам комп'ютерної гри Minecraft і точно сподобається малюкові. Навіть якщо ваша дитина не знайома з цією грою вона зможе повністю зануритися у віртуальний світ за допомогою даного набору і познайомиться з грою ближче. Цей набір надає широкі можливості для гри та розваг. Дитина буде повністю занурена у гру, тим самим даючи вам можливість відпочити або зайнятися своїми справами. До того ж в зібраному вигляді конструктор відмінно виглядає, тому прекрасно впишеться в кімнатний інтер'єр вашого малюка.

Що всередині
Конструктор LEGO Minecraft 21157 BigFig Pig with Baby Zombie легко збирається і відмінно підходить дітям віком від 7 років. Він складається з 159 деталей, які легко взаємодіють між собою. З деталей ваша дитина може зібрати двох персонажів: велику рожеву Свинку і милого зеленого Малюка Зомбі. Причому голова і ноги величезною свинки рухаются, як і всі частини тіла Малюка Зомбі. До речі Свинка не проти покатати малюка на спині. Конструктор відмінно підходить як хлопчикам, так і дівчаткам. До того ж його можна збирати як самому так і з друзями, в будь-якому випадку ваш малюк не буде нудьгувати. Перенесіться в віртуальний світ Minecraft, разом з конструктором ЛЕГО.

Для батьків
Купуючи конструктор, перш за все ви, даруйте дитині яскраві емоції і незабутні відчуття. Дитина не тільки приємно проводить час, але і розвиває такі якості, як дрібна моторика рук, фантазія, комунікація та творче мислення. Конструктор переносить віртуальних персонажів в реальний світ, тому дитина буде активно грати, придумуючи різні історії та сюжети. Даний набір повністю сертифікований і оригінальний, він відповідає всім стандартам і є повністю безпечним. LEGO Minecraft 21157 BigFig Pig with Baby Zombie прекрасно підходить в якості подарунка на день народження або будь-яке інше свято.

Купити LEGO Minecraft 21157 BigFig Pig with Baby Zombie ви можете в нашому магазині з доставкою по всій Україні. Всі конструктори поставляються офіційним дилером, а якщо у вас є питання, наші фахівці з радістю дадуть на них відповідь.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари