>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

184 шт.
0 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
7+
0 шт.
3.5

Опис

Перенесіть гру в реальність
Ваша дитина фанат гри Minecraft, тоді унікальний конструктор LEGO Minecraft 21156 BigFig Creeper and Ocelot буде для нього чудовим подарунком на день народження або будь-яке інше свято. Дитина зможе насолодитися пригодами Minecraft в реальному світі і випробувати неймовірні відчуття під час гри. Цей набір гарантує дитині години захоплюючої і цікавої гри, при цьому зібраний конструктор стане чудовою прикрасою кімнати дитини. Він може грати як на одинці, так і з друзями, в будь-якому випадки нудьгувати не доведеться. Всі деталі конструктора повністю безпечні, так як проходять багаторівневі тести. Конструктор дарує просто необмежені можливості для гри, все залежить тільки від фантазії вашої дитини.

Про набір
Всі деталі LEGO Minecraft 21156 BigFig Creeper and Ocelot зручні і відмінно взаємодіють між собою. Конструктор складається з 184 блоків. Він відмінно підходить дітям від 7 років, при цьому дитина може бути як вже знайома з грою Minecraft, так і ні. З деталей набору можна відтворити знамените протистояння між Creeper і Ocelot. Обидва ці персонажі без проблем збираються. До того ж рухома голова, руки і навіть хвіст роблять гру ще цікавіше. Проводьте час з легендарними персонажами з улюбленої гри, протистояння яких тривати цілу вічність. Але в цей раз переможе Creeper чи Ocelot залежить тільки від вас.

Про серію
Спеціально для шанувальників гри Minecraft компанія ЛЕГО випустила окрему серію, присвячену цій грі, завдяки якій ваш малюк зможе перенести в реальність всіх своїх улюблених персонажів, а також споруди і предмети. За допомогою конструкторів цієї серії діти можуть робити практично все те, що робили в грі: вирощувати урожай, будувати споруди, підривати рудники, доглядати за тваринами та багато іншого. Також не варто забувати, що всі деталі цієї серії відмінно взаємодіють з іншими моделями ЛЕГО.

Конструктор LEGO Minecraft 21156 BigFig Creeper and Ocelot повністю відповідає всім стандартам і вимогам. Купити цей набір ви можете в нашому магазині ЛЕГО. Доставка діє по всій Україні, а якщо у вас виникли питання, наші фахівці з радістю вам допоможуть.

  • 2.0

    26 жов, 2020
    Набор насколько я помню вышел набор в этом году, поэтому я решил взять посмотреть, что же изменилось. В первую линейку вошли Стив, Алекс и Скелет, а теперь есть и этот набор. Особо никаких изменений нет. Разочаровала маленькая подвижность, например оцелоту даже голову поднять нельзя. Могли бы вообще поставить детали от микселей не только чтоб сделать поворот головы крипера, но и чтоб ноги были более подвижные, тогда было бы гораздо круче.
    Достоинства:
    Забавный крипер, очень похож.
    Недостатки:
    Ограниченная подвижность. Завышенная цена, стоит больше половины стоимости майна на пк.
  • 5.0

    26 жов, 2020
    Уже есть пару таких конструкторов, например 21157, 21149, 21150. Вот очередь и до этого дошла. Коробка стандартная для этой серии. Первым собрал крипера. Он вроде и похож на себя, но как будто чего-то не хватает. Из подвижностей: 5 положений ног и поворот головы на 360 градусов. Мб кто-то не знает, но в майне криперы боятся оцелотов, поэтому именно он в наборе. Двигаются лапы и хвост. Из аксессуаров: рыбка и порох (что-то похожее на порох). Криперу порох ложится в мозг, а кот держит его в зубах.
    Достоинства:
    Набор по лицензии. Крипер похож на оригинал. Аксессуары.
    Недостатки:
    Небольшая подвижность. Оцелот вообще не доработанный.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари