>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

504 шт.
4 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Велика битва від LEGO Minecraft
Принесіть всі  цікаві враження від онлайн-гри Minecraft Dungeons в реальний світ з набором LEGO Minecraft Битва за Редстоун (21163). З регульованими гігантами, улюбленими персонажами та веселими битвами, ця іграшка майнкрафт пропонує гравцям насичені стрілялки обставини для нескінченних активних пригод. Класні іграшки Minecraft для дітей Діти можуть створювати свої власні дії Minecraft, борючись з гігантським монстром з червоного каменю та големом з червоного каменю. Є відмінна зброя для реконструкції, і монстри з червоного каменю можуть бути пристосовані до нових ситуацій. У тому числі багато приємних аксесуарів, таких як гроші у скарбничці Minecraft. Утіль у життя гру Minecraft з іграшками з цегли LEGO! Ви шукаєте хороший подарунок на день народження або іграшки для справжнього фаната Minecraft? За допомогою ігрових наборів LEGO Minecraft діти отримують контроль над динамічними персонажами, структурами, міні іграшками та битвами з самої онлайн-ігри.

Особливості:
Діти будуть насолоджуватися нескінченними діями, хвилюванням і пригодами, борючись з гігантським монстром з червоного каменю і големом з червоного каменю і борючись з прибічниками Архи Ілагера разом з іншими героями майнкрафт.
Містити 4 героїв Minecraft - Хекс, Гедвігою, Хол і Валері - гігантського монстра з червоного каменю і голема з червоного каменю, а також тонну класної зброї Minecraft.
Гравці можуть створювати, грати, упорядить та перегравати цей творчий набір будівельних конструкцій LEGO Minecraft. А завдяки регульованому монстру з червоного каменю висотою близько 16 см діти отримають величезне задоволення.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    21 гру, 2020
    В этом наборе нет недостатков. Минифигурки хороши, потому что нет ни Стива, ни Алекс. Те стали обыденными, что не набор, там они. В итоге у нас уже штук 5 Стивов, целая армия. Хорошо, что здесь добавили просто жителей, можно будет с ними поиграться и в других наборах. Цена за набор действительно хороша, и големы выглядят так же, как и их игровые коллеги.
    Достоинства:
    Вместо Стива и Алекс - жители. Много майн-оружия. 2 довольно больших голема. Свинья с сундуком на спине))
    Недостатки:
    Слишком маленький стол.
  • 5.0

    19 чер, 2020
    Я вообще не понимаю, в чем суть этого "Майнкрафта", но ребенку нравится. Подарила своему сыну на день рождения, так как новинка как раз вышла, что очень порадовало. Вопрос с подарком сразу решился. Магазину спасибо за быструю доставку.
    • 21 гру, 2020
      Тоже не могу понять зачем еще и лего с этой игрой, но моим нравится. Поэтому хочу или не хочу, а на праздники набор взяла.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Ребята привезли мне все наборы майнкрафта, все новинки которые вышли, бандит довольный собирает до самой ночи, всё оригинальное ,а главное качественное.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Покупала набор для сина, но дочь забрала себе розового поросенка, придумала квести. Теперь героям Майнкрафт приходится преодолевать немало трудностей в погоне за розовой милахой)
    • 21 гру, 2020
      Ахахазах, взяла в плен так сказать. Это еще раз доказывает, что с лего можно придумать просто нереально количество разных идей и игр.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари