>
В наявності
3299 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

303 шт.
4 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3428 грн
3408 грн
+ =
3598 грн
3551 грн
+ =
5648 грн
5108 грн
+ =
3998 грн
3887 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Преимущества конструктора
Перенесіть віртуальний світ Minecraft в кімнату своєї дитини с помощью унікального конструктора + Застава грабіжніків. Конструктор відмінно Підходить в якості подарунки на день народження або будь-яке інше свято. При цьом ВІН буде цікавий НЕ только дітям, Які захоплюються комп'ютерними іграми Minecraft, но и тім, хто, жодних разу не грав. Ваша дитина буде Залуччя играть з усіма персонажами конструктора, тому ви можете спокійно відпочіваті або займатіся своими справами. Граючись, діти розвівають фантазію, дрібну моторику рук, творче мислення и много других якости, необхідніх для доросли життя. При цьом смороду ще й розважаються. А после того як конструктор буде Повністю зібраній, его можна розмістіті на полиці, Завдяк чому ВІН відмінно доповнено кімнатний інтер'єр.

про набір
Конструктор БУВ розроблення для дітей ВІКОМ від 8-ми років. При цьом ВІН відмінно Підходить як хлопчикам, так и дівчаткам. Аж 303 деталі будут в розпорядженні вашого малюка. З них ВІН может зібраті легендарних персонажів з улюбленої гри. Цікава фігурка лицаря, два манекена для стрільбі, арбалетчики, вибухово пакет TNT, обладнання намет, тренувальний майданчик и много Іншого є в наборі
LEGO Minecraft 21159 The Pillager Outpost. Для дитини відкрівається цілий ігровий світ з БЕЗМЕЖНИЙ можливий для розваг и фантазії. ВІН может тренуваті своих воїнів и відправітісь захоплюваті з ними фортецю, а може просто оборонятіся сильним и Спритний лицаря. З набором ЛЕГО немає часу нудьгуваті.


для батьків
Всі деталі набору проходять ретельне тестування, тому не могут завдаті Шкоди дитині. Смороду НЕ ма ють Гостра кутів и легко вітрімують будь-які випробування. Дитина может їх скручуваті, кусаті, згінаті, здавлюваті и даже розтягуваті. При цьом смороду відмінно взаємодіють як между собою, так и з іншімі наборами ЛЕГО. Деталі легко з'єднуються и без проблем розріваються, тому дитина буде в захваті від гри.

Купити конструктор LEGO Minecraft 21159 The Pillager Outpost можна на нашому сайті. Доставка Діє по всій территории України, а если у вас вініклі питання, наші фахівці з радістю на них дадуть відповідь.

  • 5.0

    3 лис, 2020
    Чудовий подарунок для дитини, якій подобається майнкрафт. Ми своєму сину придбали і не прогадали. Чудово доповнює інші набори лего. Окрім цього тут ще й 4 мініфігурки. Тепер хочемо ферму панд. Якщо хтось брав, напишіть чи варто або можливо порадьте щось подібне. Дякую)
    Достоинства:
    Багато ідей для ігор. 4 стильні мініфігурки.
    Недостатки:
    Немає.
  • 5.0

    17 січ, 2020
    LEGO Minecraft Аванпост разбійников виконаний у стилі Майнкрафт. Доволі багато діталей, чотири міні-фігурки. Кольорова гамма повністю відповідає тематиці. Тут можна багато збирати, придумувати, також можна зібрати безліч варіацій рослин та тварин. Я б додала до набору діталі облич( різні окуляри, вуха, волосся), щоб образ можна було міняти. Рекомендую купувати.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари