>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

144 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Буває таке, що звичайний вогонь переростає в пожежу і ми не в силах загасити його своїми силами. Тоді ми вдаємося до допомоги пожежників, які спеціально навчаються боротьбі з вогнем. Пожежний - складна і небезпечна професія. Потрібно бути сміливим і сильним, щоб успішно гасити вогонь і рятувати людей. Багато з дітей мріють стати пожежними і з набором 10776 "Пожежне депо й машина Міккі і його друзів" вони зможуть трохи наблизитися до своєї мрії. Завдяки цьому набору дитина зможе обіграти різні сценарії сам або зі своїми друзями. А також пограти з фігурками популярного мультфільму "Клуб Міккі Мауса" від компанії Disney.

Пожежне депо

Набір дозволяє зібрати пожежну частину, яка обладнана всім необхідним, щоб пожежні дізналися про вогонь і швидко зібралися до нього на виїзд. Для оповіщення використовуються сині мигалки і звуковий грамофон, з якого буде звучати сирена. На фасаді пожежної частини видно вікна і дзвоники. А на одній з веж є оглядовий бінокль, в який пожежники можуть відстежувати місцевість на предмет пожеж.

Посередині знаходиться велика арка зі шлагбаумом, через яку на територію пожежної частини в'їжджають автомобілі. Ззаду пожежна частина відкрита і можна побачити, що в одній з веж знаходиться місце, що обладнано стільцем і столом, де пожежні можуть пообідати. У другій вежі знаходиться пульт диспетчера, через який він відстежує вхідні дзвінки. На даху будівлі пожежної частини висить чорний значок у формі голови мишки, який вказує, що тут працюють Міккі і Мінні.

Пожежна машина

Головний спосіб швидко дістатися до вогнища і загасити його — це використовувати пожежний автомобіль, який обладнаний всім необхідним. Автомобіль з цього набору одномісний і має велику жовту драбину, яка прикріплена позаду. Автомобіль забарвлений в стандартний червоний колір і має пару мигалок, які сповіщають перехожих, що машина їде на виклик. Решітка і фари в цього автомобіля виконані наклейкою.

Допоможіть Гуфі

Приятель наших героїв Гуфі разом з Плуто, як зазвичай, смажив сосиски на грилі для хот-догів. Але не розрахував з вогнем і парасолька та галявина біля гриля загорілися. Зберіть і відправте команду пожежників, щоб допомогти Гуфі впоратися з вогнем.

Мініфігурки

У наборі LEGO 10776 присутні мініфігурки Міккі і Мінні в пожежних костюмах з касками червоного кольору. Вони мають при собі вогнегасники і брандспойти для гасіння пожежі. Також є фігурка Гуфі в білому фартусі з кухарським ковпаком. У нього є купа сосисок, які він збирається підсмажити. І поруч з ним його друг — пес Плуто, у якого є коробка з кісткою.

Класний подарунок

Даний набір стане хорошим подарунком дітям, які хочуть стати пожежними і захоплюються цією тематикою. Цей набір також підійде для дітей, які люблять дивитися мультики з участю Міккі Мауса і його друзів.

Де придбати цей набір?

Набір конструктора ЛЕГО 10776 "Пожежне депо й машина Міккі і його друзів" із серії LEGO Mickey and Friends можна купити в нашому магазині. Досить натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

  • 5.0

    9 гру, 2022
    Пожежна машина та станція «Міккі та друзі» — ідеальний подарунок для дітей дошкільного віку. Моєму 4,5-річному сину сподобалося збирати це зі мною та грати з фігурками, пожежною станцією та вантажівкою. Це була необхідна кількість частин, не надто складних для нього. Плуто складається з цільного шматка, тому вам не доведеться його будувати, але він постачається з милою маленькою мискою. Після - настають веселі години гри, коли Міккі злітає вниз та вирушає гасити полум’я, яке розвів горе кухар Гуфі.
    Достоинства:
    Правильне поєднання кольорів (червоний+синій). Цікава історія - Гуфі намагається приготувати сосиски і спалахує вогонь. Все функціонує. Вчить дитину бути обережною з вогнем.
    Недостатки:
    Деталі станції дуже великі і могли б бути розділеними на 2-3.
  • 5.0

    9 гру, 2022
    Як ДСНСник, побачивши цей набір, я дуже хотів придбати його для сина і подивитись на його реакцію, чи буде йому цікаво. На щастя, цей магазин швидко відповідає і так само швидко доставляє кур’єром, за що можу лише подякувати. Отримавши набір, син був у захваті і одразу захотів зібрати. Перше, що можна побачити - яскрава коробка і вона чітко дає зрозуміти що може бути побудовано. Всередині неї - 3 інструкції і така ж кількість пронумерованих пакетиків з деталями. Зрозуміло що як на мене, то збирати було дуже легко, але син трішки повозився. Як результат - чудово проведений час разом і можливість грати в пожежників.
    Достоинства:
    Легко впізнавані персонажі, які зроблені трішки по іншому, порівняно зі звичайними фігурками. Набір інтерактивний із рухомими частинами та набором аксесуарів для персонажів. Дитина може познайомитись з професією.
    Недостатки:
    Хотілося б більш закриту станцію, а то тільки арка.
    • 9 гру, 2022
      Доброго дня, раді що Вам сподобався набір! Зі свого боку також можемо подякувати Вам за важку, але таку важливу професію🤗

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

103 шт.
4+