>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

100 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Опис

У жаркий день літа кожен з нас мріє покуштувати холодного і смачного морозива. Особливо якщо ви перебуваєте на пляжі і тінь від парасольок не рятує вас від спеки. Саме продажем смачного морозива зайнялася Міні - героїня сьогоднішнього набору під назвою 10773 "Крамниця морозива Мінні Маус" з серії LEGO Mickey and Friends.

 

Своя крамниця

Свій магазин морозива Мінні відкрила прямо на пляжі, щоб більше людей змогло спробувати її смачне морозиво. Сам магазин невеликий і представлений у формі арки з рожевим дахом. На цій арці розташований такий само рожевий, але вже в горошок, бант. Він привертає увагу, вже здалеку хочеться підійти і дізнатися, що там таке відбувається. Є і холодильник, у якого є прозора кришка. Крізь неї покупці можуть вибрати смаки для свого морозива. За холодильником знаходиться касовий апарат ліворуч і невелика шафка для фруктів праворуч.

Також Мінні подбала про покупців і зробила меню з видами морозива, яке вона може зробити. Це меню представлено стендом з фігуркою, що нагадує голову мишки. Настільки вона схожа, що стоячи здалеку можна подумати, що це сама Мінні. В меню намальовані різні види морозива та їх ціна.

Доставка морозива

Мінні дуже розумна мишка і відразу зрозуміла, що їй знадобитися автомобіль, для того щоб доставляти морозиво на замовлення, поки воно не розтануло і привозити продукти для його виготовлення. Для цього Мінні використовує невеликий фіолетовий автомобіль. Він не має даху і кататися влітку з вітерцем на ньому саме те. Зверху на його склі знаходиться пара чудних квіточок. Цікаво ще те, що фари і радіаторна решітка в цієї машини виконані спеціальною наклейкою.

Відпочинок з смачним морозивом

Першим покупцем стала подружка Мінні — Дейзі Дак. Вона вирішила не тільки відпочити на пляжі, але і підтримати свою подружку. Після покупки морозива Дейзі може прилягти на шезлонг, що встановлений неподалік магазинчика. Він має невелику рожеву парасольку, яка буде закривати від сонячного світла. Неподалік можна побачити зелену дошку на серфінгу, на якій після смачного морозива можна із задоволенням покататися по хвилях.

Частинка пляжу

Також з деталей набору можна побудувати невеликий шматочок пляжу, який якраз і розповідає про місце, де знаходиться магазин морозива. На цьому шматочку ми можемо побачити воду, пісок і великого жовтого краба, який доповнює цю локацію.

Мініфігурки

У цьому наборі присутня мініфігурка мишки Мінні, яка одягла жовте платтячко в білий горошок і звичний рожевий бант. Саме в ньому їй дуже зручно знаходитися в магазині і продавати морозиво. Також в наборі є мініфігурка Дейзі Дак. Вона одягнена в свою улюблену фіолетову сукню з бантом такого ж кольору, в якому вона зазвичай з'являється в мультфільмах. Крім мініфігурок, в наборі досить багато маленьких, але потрібних елементів: квіточок, ріжків морозива, склянок з морозивом і грошей. Вони можуть допомогти краще обіграти різні сцени і історії придумані дітьми.

​​​​​​

Де купити такий набір?

Набір конструктора ЛЕГО 10773 "Крамниця морозива Мінні Маус" з серії LEGO Mickey and Friends можна купити в нашому магазині. Досить натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

Допоможи побудувати Мінні крамницю морозива і пригостити своїх друзів!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

103 шт.
4+