>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

27 шт.
1 шт.
16.5 × 1.9 × 13.7 cm
6+
0 шт.

Опис

   Мірквуд - він же Морок-Ліс, Лісове Царство, Чорноліс, Лихолісся, в залежності від адаптації романів Джона Толкіна і Епохи, коли в ньому відбуваються події. Це величезний ліс на схід від Імлистих гір, який здавна населяли ельфи - один з народів Середзем'я. За свій розум, кмітливість і відмінні навички стрільби з лука, ельфи стали одними із улюбленців цієї саги. Власне, одного з них Ви можете отримати, придбавши набір ЛЕГО 30212 "Захисник гвардії Мірквуда". Купивши набір, Ви отримуєте:

  • поліетиленовий пакетик - стандартний за розмірами для полібегів. На передній стороні - зображення готової збірки, новозеландська гора і тематична напис Hobbit. Темний фон натякає на непрохідні для чужинців ліси. Позаду - технічні моменти набору;
  • 27 деталей, в тому числі мухомор, вогонь, напів-прозорий келих, дорогоцінний камінь, капюшон і темно-зелене листя. Всього збірку можна розділити на 3 етапи: дерево, бочка і мініфігурка;
  • інструкцію на один великий розгортаючийся листок, фоном у якому виступає карта Самотньої гори, яка розташована недалеко від самого лісу і написи. Всього 7 кроків буде необхідно для завершення даної моделі. На зворотному боці - реклама набору 79010;
  • ексклюзивну мініфігурку ельфа-стража. Торс у нього оливковий з принтом, штани коричневі, а капюшон темно-зелений. Також є двостороння голова (спокійний і агресивний вираз обличчя). Зі зброї: лук і сагайдак зі стрілами, буде чим відбиватися від непрошених гостей. Ельфу є чим зайнятися навіть в такому невеликому наборі: випити з келиха, заховати камінь, зібрати гриб, підготуватися до бою з ненависними гномами.

   Збірка ЛЕГО 30212 починається з "забороненого дерева", далі йде бочка з келихом і родзинка набору - мініфігурка. Всього з 27 деталей створюється ціла сцена, яка може виступати самостійною збіркою або бути приєднаною до інших наборам серії.

   Набір ЛЕГО "Захисник гвардії Мірквуда" з факелом, бочкою і кубком - свого роду відсилання на лісову вечірку, яку влаштували ельфи. В цей же момент на них натрапив загін гномів. Якщо Ви раптом забули цей момент, обов'язково перечитайте книги або перегляньте фільми.

   Даний набір ЛЕГО досить універсальний, адже дерево можна використовувати в абсолютно будь-який збірці, а ельф-лучник впишеться в будь-яку Середньовічну тусовку. Можливий також варіант покупки декількох наборів і створення власної армії.

   Якщо Ви раптом вирішите поєднати набір ЛЕГО "Захисник гвардії Мірквуда" з іншим, то зверніть увагу на такі:

  • LEGO The Lord of the Rings Битва п'яти армій (79017);
  • LEGO The Lord of the Rings Битва у Чорних воріт (79007);
  • LEGO The Lord of the Rings Самотня гора (79018);
  • LEGO The Lord of the Rings Прибуття Гендальфа (9469);
  • LEGO The Lord of the Rings Атака Варга (79002).

   Всі вони дозволять ще більше розкрити потенціал набору ЛЕГО 30212 і розширити його можливості. Пам'ятайте, все обмежується лише вашою фантазією.

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої і цікавої збірки!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари