>
Під замовлення
1119 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 шт.
1 шт.
14 × 1 × 14 cm
6+
0 шт.

Опис

   Більбо Беггінс - хоббіт з саги "Володар кілець", дядько знаменитого Фродо Беггінса. Він був із знатного роду, однак втратив всю свою репутацію, тому що не відповідав образу ідеального хоббіта (подорожував, спілкувався з ельфами). Саме він в ході експедиції близько Туманних гір зустрів Голлума і знайшов кільце Всевладдя. Купивши набір ЛЕГО 5002130, Ви зможете отримати і зібрати власну версію Більбо.

   Вперше Більбо Беггінс з'явився в наборах ЛЕГО в 2012 році, а цей же набір був випущений трохи пізніше, в 2014. Даний полібег створений по першій частині франшизи Хоббіт - "Хоббіт. Несподівана подорож", що і зазначено нагорі пакетика.

   Що ж пропонує Вам полібег ЛЕГО "Доброго ранку, Більбо Беггінс"? 

  • стандартний поліетиленовий пакетик, картинка на передній стороні якого є відмінним фоном для Більбо, зображуючи його неподалік свого будинку. Позаду - технічні моменти і зображення мініфігурки в масштабі 1 до 1;
  • всього 4 деталі для створення мініфігурки: пара коротких ніг, торс халата з руками, голова і шиньйон;
  • інструкції для створення немає, але вона і не потрібна, так як все інтуїтивно зрозуміло і збірка не доставить жодних проблем. Також в наборі немає і будь-яких аксесуарів!

   У наборі ЛЕГО 5002130 Більбо одягнений в оранжевий халат і бордові штани - наряд, в якому він з'являвся при першій зустрічі з гномами. При чому, рукава халата з двох сторін не ідентичні. Таким чином, Ви отримуєте повністю ексклюзивну мініфігурки, яка в далекому 2014 зробила прорив в ЛЕГО. Також у нього є 2 вирази обличчя: стандартне - добре і стурбовано-нервове.

   Цікавий факт. Насправді Більбо Беггінс носив цей наряд виключно вночі, коли вітав гномів у свого входу. Так що, можливо, більш правильна назва для набору було б "Добрий вечір, Більбо Беггінс".

   Колись цей набір ЛЕГО "Доброго ранку, Більбо Беггінс" видавали за попереднє замовлення відеогри Hobbit LEGO, однак цей час пройшло, гра давно вийшла і більшість навіть встигли її пройти. Тому зараз Ви можете лише придбати набір у нас в магазині.

   Якщо Ви колекціонер серії Хоббіт, то набір ЛЕГО 5002130 просто обов'язковий до покупки. Хоча він підійде і випадковим покупцям, яким сподобається деталізована фігурка Більбо. Купуйте цей полібег і переконайтеся в цьому самі.

   У тому випадку, якщо Вам сподобається ця мініфігурка, радимо звернути увагу на інші набори, в які також входить Більбо Беггінс, серед яких: 

  • LEGO The Lord of the Rings Погоня в Озерному місті (79013);
  • LEGO The Lord of the Rings Самотня гора (79018);
  • LEGO The Lord of the Rings Несподівана зустріч (79003);
  • LEGO The Lord of the Rings Таємниця кільця (79000);
  • LEGO The Lord of the Rings Втеча в винних бочках (79004).

   Всі зазначені набори мають в собі знаменитого хоббіта і допоможуть розширити ігрові можливості. Однак, ні в одному з них немає однакової мініфігурки з цією.

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої і цікавої збірки!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари