>
В наявності
4999 грн
3749 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

621 шт.
5 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
9498 грн
7079 грн
+ =
12498 грн
9299 грн
+ =
8998 грн
6709 грн
+ =
9998 грн
7449 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Клан мамонтів полонив Рінону в наборі LEGO "Крижана фортеця мамонтів". Але їм же гірше, адже Рогон уже поспішає на допомогу і готовий не тільки звільнити сестру, а й провчити мамонтів, забравши кристал Чі.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70227 був випущений в рамках серії LEGO Legends Of Chima. Він містить 863 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Набори серії LEGO Legends Of Chima відправляють у чарівну країну Чіма, все в якій працює від енергетичних кристалів. Але баланс похитнувся, через жадібність племені Крокодилів. Тому в серії є набори, пов'язані з битвами і спробами знайти точки дотику, щоб відновити мир.

Різні мініфігурки

У фортеці в наборі ЛЕГО 70227 досить жваво, через наявність відразу 5 мініфігурок:

  1. Рінона - тямуща дівчина з клану носорогів. У неї принти у вигляді нагрудника-фенікса, ланцюгів і пов'язки на стегнах;
  2. Рогон - сильний брат Рінони. Він одягнений у червоний принтований костюм із сірими рукавами, а також має золотий нагрудник до якого приєднані вогняні крила;
  3. Маула - грізна представниця клану мамонтів. Вона має хутряну пов'язку та заледенілий нагрудник. Права нога крижана;
  4. Моттрон - син Маули. На відміну від матері, він жовтого кольору і має коричневу пов'язку на стегнах. Ліва рука і права нога крижані;
  5. Варді - ватажок клану стерв'ятників. У нього сіре принтоване тіло, заморожена ліва рука, крижаний нагрудник і сірі крила.

Крижана фортеця 

На відміну від більшості наборів ЛЕГО Чіма, складання цього комплекту розділене між двома інструкціями. 

  1. перша інструкція. З її допомогою збирається триколісна машина Рогона. Вона червоного кольору, з великим рогом, ракетами, що стріляють, і місцем для носорога. Також збирається друга машина, що вже належить мамонтам. Автомобіль виходить коричневого кольору, з білими бивнями, чотирма колесами, ракетами, що стріляють, і місцем для мамонта. І нарешті, починається складання крижаної фортеці. Будується її центральна частина зі встановленим на постаменті кристалом Чі і місцем для машини мамонтів;
  2. друга інструкція. Буклет прямо продовжує перший, тому допомагає створити бічні будови для фортеці. Насамперед це крижана в'язниця, в яку заточили Рінону. З протилежного боку збирається гармата, що обертається і здатна стріляти крижаними дисками. Нарешті завершальний етап представлений у вигляді коричневої голови мамонта, яка створюється і встановлюється на центральну частину. Натискаючи на спеціальний важіль, можна підняти голову.

 

Врятуйте Рінону від замерзання на смерть у наборі ЛЕГО "Крижана фортеця мамонтів" і заодно прихопіть кристал Чі як сувенір.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари