>
Уточнити наявність у постачальника
5099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

308 шт.
4 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
8+
0 шт.

Опис

Прудкі динозаври раз у раз норовлять втекти з Крейдяного табору. На цей раз барионікс вирішив тікати на катері, а Вам, як доблесним доглядачам табору, доведеться йому в цьому перешкодити. Повірте, для цього в наборі LEGO "Втеча динозавра барионікса на човні" є все необхідне. Час зупинити цю доісторичну тварину!

Основа для пригод

Даний набір LEGO 76942 заснований на серіалі "Світ Юрського періоду: Крейдяний табір", в якому 6 підлітків отримують можливість відправиться в табір на острів Нублар, який розташований в 190 кілометрах на захід від Коста-Ріки. Поки динозаври в клітках, все йде гладко, але проходить небагато часу і діти стикаються з ними віч-на-віч. У цьому наборі серії LEGO Jurassic World Вам також доведеться зустрінеться з величезним барионіксом і постаратися повернути його на катері додому.

Динозавррри

Ймовірно, найвизначніша частина наборів серії - це динозаври, адже їм вона і присвячена. У наборі LEGO “Втеча динозавра барионікса на човні” Ви зустрінете відразу двох. Тут є:

  1. барионікс (Барі). Цього зеленого здорованя Ви впізнаєте по характерній зовнішності: морді як у крокодила, трьом кігтям на лапах, жовтим очам і броні на спині. Його місцем існування була місцевість біля води, так що зупинити його на катері буде непросто;
  2. малюк велоцираптор (Раптор). У нього тут коричневе забарвлення з смужками на спині, невеликі лапки і жовті очі. З ним проблем не буде, адже динозаври цього виду виростають лише до 0,5 метрів у висоту, а тут він і зовсім малюк.

Команда на борту

Щоб зупинити барионікса, були направлені кращі з кращих знавці динозаврів. Якщо вже вони разом з Вами не зможуть впоратися, то, ймовірно, це вже нікому не вдасться. Але Ви ж зробите все можливе, правда? А допомагати Вам будуть:

  • Даріус Боуман. Хлопець став одним з 6 підлітків, обраних для подорожі в табір. На ньому біла футболка, жовта спортивна кофта і джинсові штани. Про його пристрасть до динозаврів говорить зуб, який він носить на шиї;
  • Яз Фадула. Вона також увійшла в число 6 туристів, відправлених на острів Нублар. Дівчина одягнена в сірий спортивний костюм з фіолетовими вставками. Яз готова застосувати всі свої навички семиборства, щоб зупинити динозавра;
  • Оуен Грейді. Експерт з зоопсихології і дресирувальник динозаврів є саме тією людиною, яка може допомогти повернути динозавра назад. На ньому блакитний светр, коричнева жилетка і сині штани з коричневим ременем;
  • Охоронець табору. Можливо саме з його вини втік барионікс, а можливо його направили Вам допомогти - історія замовчує. Одягнений чоловік в синю з сірим форму, а на голові синя кепка.

Перший катер серії

Це здається неможливим, але до набору LEGO 76942 в серії LEGO Jurassic World не було ні човнів, ні катерів, нічого схожого. Так що цей момент потрібно не тільки запам'ятати, але і купити собі перший катер в серії. Адже крім його унікальності в плані першості, він має в собі досить цікавих особливостей:

  • катер дійсно може плавати, навіть з динозавром на борту;
  • є клітка для динозавра, яку Вам потрібно буде закрити своїми руками;
  • для того, щоб орієнтуватися є обертовий прожектор;
  • є можливість потрапити у вантажний відсік, від'єднавши відділення управління.

У готовому вигляді, катер досягає 40 сантиметрів у довжину.

На борту і біля нього, Ви знайдете:

  • міні-човен,
  • 2 рибки,
  • транквілізатор,
  • електрошокер,
  • яйця динозаврів,
  • рятувальні круги.

Зрозуміло, в реальному житті впоратися зі втечею барионікса було б куди складніше, але і тут він завдає клопоту. Позитивні емоції як під час складання, так і під час гри гарантовані.

Обов'язково потім поділіться Вашими враженнями у відгуках до набору. А також напишіть, який динозавр із серії Вам найбільше подобається. Може бути це барионікс? Будемо чекати відповідей.

Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари