>
Уточнити наявність у постачальника
3799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

168 шт.
3 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Захоплюючі пригоди чекають Вас, коли Ви побудуєте безпілотник Оуена Грейді і полетите, щоб врятувати Гудзона Харпера від втікача динозавра з LEGO Jurassic World 75934 "Втеча дилофозавра". Дрон має 4 обертових ротора і функцію випускання сітки, щоб націлитися на дилофозавра і зловити його. У фігурки дилофозавра є рухомі щелепи.

Цей будівельний набір для дітей також включає в себе 3 мініфігурки і ринковий прилавок в формі голови динозавра з великою кількістю аксесуарів, які надихають на творчу гру, а саме: контейнер з дисплеєм, 4 наклейки для плакатів, прапор і різні елементи, включаючи лопату, мітлу, сітку, 2 капелюхи і 2 коробки для попкорну.

Даний конструктор із серії LEGO Jurassic World включає в себе 3 мініфігурки: Оуена Греді, Хадсона Харпера і працівника парку, а також фігурку дилофозавра.

За допомогою цього колекційного набору можна по-новому поглянути на захоплюючі сцени з фільму «Світ юрського періоду» і переграти їх заново.

  • Дрон має розміри 4 см у висоту, 11 см в довжину і 11 см в ширину.
  • Ринковий прилавок висотою 9 см, довжиною 10 см і шириною 6 см.
  • 5.0

    11 чер, 2019
    Jurassic World Побег дилофозавра ще один із навчальних наборів від лего. Коли ми його купили, син довго роздивлявся на фігурку динозавра. Сподобався дрон, який випускає сіть. Грати цікаво, один убігає із динозавром, інший учасник гри намагається направити дрон точно у ціль. І побігали, і про динозаврів узнали. Отож, набір сподобався, не шкодую, що купили.
  • 5.0

    11 чер, 2019
    Очень оригинальный набор, мне он понравился сразу, сыну впоследствии тоже понравился, но я хочу качество отметить, игрушка отлично сделана, даже маленького брака не нашла, видно что оригинальный набор, а не подделка.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари