>
Уточнити наявність у постачальника
3349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

434 шт.
5 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
7+
0 шт.
4.8

Опис

Поїздка на природу - гарний спосіб відпочити, тільки якщо не йдеться про Парк Юрського періоду і кругом не бродять динозаври. Імовірно, цього не знали Денніс і Сінджін, маючи намір відшукати загублений скарб Нублара, але потрапивши в засідку до баріонікса. Прийдіть їм на допомогу, або провчіть негідників у наборі LEGO "Поєдинок з баріоніксом: полювання за скарбами".  

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75935 був випущений в рамках серії LEGO Jurassic World. Він містить 434 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - динозаври. 

Особливості серії. Серія Jurassic World переносить дослідників у місце, де досі збереглися доісторичні тварини - динозаври. І не просто збереглися, а й живуть пліч-о-пліч із людьми. Зберіть власні пригоди та приручіть власних динозаврів у наборах серії. 

Шукачі скарбів

У набір ЛЕГО 75935 додано 4 мініфігурки, яких зачарувала карта скарбів і вони вирушили в зазначене місце:

  1. Оуен Грейді - фахівець з поведінки динозаврів. Він одягнений у блакитний светр, коричневу жилетку та сині штани з кобурою; 
  2. Клер Дірінг - операційний менеджер Парку. На ній зелений светр, оливкового кольору куртка і коричневі штани; 
  3. Денні Недермейер - підступний племінник Денніса Недрі. Він одягнений у жовту сорочку, а також блакитний комбінезон Парку з кишенями;
  4. Сінджін Прескотт - досвідчений шукач скарбів. Він має білу футболку, пісочного кольору сорочку з ременями та мотузками, коричневі штани, капелюх. 

Перший, хто супроводжує мініфігурок - пес Ред, коричневий улюбленець Оуена. 

Ще одна тварина - сіро-синій баріонікс, що досягає 12 сантиметрів заввишки і 28 завдовжки. У нього голова як у крокодила, нижня щелепа якої може відкриватися. Руки, ноги та шия шарнірні. 

Пошук скарбів Нублара

Щоб відтворити пошук скарбів, напад динозавра та інші історії, в цьому наборі необхідно створити кілька збірок. Перша з них - секція джунглів з ділянкою землі, невеликим водоспадом і пальмою. Сцена стає ще більш актуальною, якщо врахувати той факт, що баріонікс проживав біля річки і харчувався рибою. До збірки додано ігрову функцію - дві гілки розділяються, відкриваючи заховану скриню зі скарбами, наповнену коштовностями і золотими злитками.

Наступна частина збірки зосереджена на транспортних засобах. Позашляховики займають помітну роль у всій франшизі і в наборі представлений один із прикладів. Він зелений, відкритого типу, з місцем для мініфігурок спереду і відсіком для вантажу або собаки ззаду. Ззаду є кульовий шарнір для кріплення до нього старого трейлера. Він виконаний із сірих деталей - імітація металевої поверхні для захисту від динозаврів. З одного боку трейлера є білі двері, а з іншого - вікно. Стіна може відкриватися, демонструючи ліжко, комп'ютер і відеокамеру всередині.  

 

Попри те, що жоден зі скарбів не вартий смерті, Денні та Сінджін думають інакше і готові ризикнути. До чого це призведе - можете вирішувати самостійно в наборі ЛЕГО "Поєдинок з баріоніксом: полювання за скарбами".  

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    7 лют, 2024
    Якби я міг описати цей набір двома словами, то це було б "приємно здивований". Це класичний приклад того, коли набір видається більшим, ніж сума його частин, і, цілком можливо, це мій улюблений набір з теми "Легенда про острів Нублар", чого я зовсім не очікував. По-перше, я не очікував знайти на сайті раритетний набір. По-друге, баріонікс є головним акцентом у наборі. Мені подобається, як загрозливо він виглядає, і дизайнери виконали дивовижну роботу, адаптувавши його довгу, заповнену зубами щелепу до форми LEGO. Інші елементи набору - сцена в джунглях, трейлер і позашляховик - існують гармонійно, і жоден з них не виглядає так, ніби його додали задля збільшення кількості деталей. Позашляховик став, мабуть, найбільшим сюрпризом і одним з найкращих конструкторів LEGO, які я коли-небудь будував. Все це через його профіль, масивність і рівень деталізації.
    Достоинства:
    Приголомшливий динозавр баріонікс. Доданий пес Ред. Дизайн позашляховика міцний і масивний. Що автомобіль, що трейлер виглядають в гарному сенсі слова пошарпано. Дає можливість створити чудові сцени для демонстрації.
    Недостатки:
    Сцена в джунглях могла б бути трохи більшою і більш деталізованою.
  • 5.0

    7 лют, 2024
    Набори "Світ Юрського періоду", які включають нових динозаврів, як правило, цікаві і конкретной цей відповідає твердженню. Цей унікальний баріоникс не повністю відповідає фільму, але його голова виглядає точно, а артикуляція забезпечує широкий потенціал для створення динамічних поз. Крім того, позашляховик та його причіп надзвичайно деталізовані, тому перевершили мої очікування. Навіть всередині не просто коробка, а є і комп’ютер, і ліжко. Ціна також не надто висока як для раритетного набору.
    Достоинства:
    Новий динозавр гарний і відповідає вигляду викопної тварини. Величезна щелепа відкривається і може тримати щось всередині. Хоча автомобіль і трейлер невеликі, мені подобається що є місце для мініфігурок, а також що є можливість відкрити бічну частину трейлера.
    Недостатки:
    Динозавр трохи не пропорційний по відношенню до ділянки землі.
  • 4.0

    30 лип, 2019
    Именно в этом наборе радует большое количество фигурок (включая собаку и динозавра). Потому как сами строения оставляют желать лучшего - небольшой островок и простенькая машинка. Хотя, машинка вместе с прицепом выглядит довольно интересно. Цена немного завышена, но если покупать по скидке, то уже более приятно!
  • 5.0

    6 чер, 2019
    Сын очень любит динозавров, поэтому давно просил купить какой-нибудь конструктор с ними. Я долго выбирал, решил купить этот. Понравился набор фигурок: не только сам динозавр, но 5 дополнительных героев, а также маленький автомобиль. Сыну набор понравился, играет каждый день!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари