>
Уточнити наявність у постачальника
2299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

161 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Новa втеча динозаврів ЛЕГО
Діти можуть прикидатися, що створюють нові види динозаврів, і допомагають Оуену Греді запобігти втечі динозаврів за допомогою цього іграшкового набору LEGO Парк Юрського Періоду Втеча маленького динозавра (75939). Має розбивати «скляну» стіну, вбудований інкубатор з яйцями динозаврів, мікроскоп і регульований маніпулятор, елемент ноутбука і що спливає вікно з «тривожним повідомленням» для творчих веселощів.
Цей кумедний набір для дітей містити 2 міні фігурки й іграшкові фігурки динозаврів з немовлям Анкилозавр і трицератопса, які з'явилися з червня 2020 роки для нескінченних пригод у світі юрського періоду. Також включені покрокові інструкції, щоб навіть початківці збирачі LEGO могли насолоджуватися процесом складання. Веселощі з динозаврами! Набори LEGO Парк Юрського періоду - фантастичні подарунки до дня народження для шанувальників різного віку. Вони містять складові, що збираються фігурки динозаврів, міні фігурки, деталізовані транспортні засоби та багато іншого для відтворення сцен з мультфільмів і фільмів, створення нових історій для себе або створення колекційних предметів.

Особливості:
Ця колекційна іграшка динозавра LEGO Парк Юрського періоду виготовлена ​​виключно з цегли LEGO і підігрівається дитячою творчістю. Вам не потрібні батарейки, тому ви завжди можете придумати нові пригоди, і веселощі ніколи не припиняється!
Діти можуть придумати історії юрського світу що захоплює про наукові відкриття і втекли динозаврів з 2 міні фігурки від Оуена Греді і доктора Генрі Ву, а також з новими іграшками-фігурками трицератопса і анкилозавра, випущеними в червні 2020 року.
Має розбивати «скляну» стіну, вбудований інкубатор з яйцями динозаврів, мікроскоп і регульований маніпулятор, елемент ноутбука, вікно що спливає з «тривожним повідомленням» і багато іншого, щоб дати своїм фанатам свободу дій можуть покинути.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 19 чер, 2020
    Набор небольшой, но моему сыну 6 лет в самый раз подошел. Он как раз увлекается темою Юрского периода, потому решили кроме энциклопедий подарить еще и лего. Теперь он играет в исследователя и мы иногда вместе ставим эксперименты на динозаврах и их яйцах. Классно все продумано, ребенку понравилось играть со стеклом, которое разбивается.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Ось це класний набір, цікавий для дітей це головне, тепер хоч у телефоні не сидять цілими днями, спасибі за рекомендацію і дуже швидку відправку, ми задоволені.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Честно говоря, не думала, что набор вызовет интерес у моих детей. Он простой и деталек мало. Но детская фантазия не знает границ. Я бы добавила больше персонажей, чтобы можно было играться вчетвером или большей компанией.
  • 27 тра, 2020
    Здравствуйте. А набор уже есть в наличии, или нет?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари