>
В наявності
2999 грн
2249 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

125 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Опис

Перед вами захоплюючий бій Людини-Павука та лиходія Скорпіона. Дух боротьби за справедливість пронизує весь ігровий набір LEGO Juniors Вуличний бій Людини-Павука проти Скорпіона (10754). Невеликий будинок на околиці міста стане свідком важливої битви двох супергероїв! Вони приїхали сюди на своїх авто у характерних кольорах та спорядженнях. Після довгої гонитви Людина-павук кидає своє павутиння на баггі злодія, але лише на якийсь час зможе його затримати.

Хто ваш улюбленець? Хто переможе в цьому бою сьогодні? Тільки вам вирішувати результат поєдинку. Яким саме буде результат цієї нелегкої битви?

Ігровий набір LEGO Juniors "Вуличний бій Людини-Павука проти Скорпіона" (10754) є захоплюючим конструктором, заснованим на вуличному поєдинку популярних персонажів із всесвіту Marvel Comics - Людини Павука та Скорпіона. Набір розроблений у 2018 році та вважається раритетним ігровим набором для дітей віком від 4 до 7 років. Основна тема конструктора пропонує вашій дитині унікальну можливість особисто познайомитися зі світом LEGO, супергероєм Людиною-Павуком та лиходієм Скорпіоном.

Про набір

Ігровий набір LEGO Juniors Вуличний бій Людини-Павука проти Скорпіона (10754) складається з 125 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Людина-павук одягнений у свій класичний червоно-синій костюм і озброєний павутинням. Його супротивник – Скорпіон готовий до нападу за допомогою небезпечного гарпуна у вигляді хвоста скорпіона.

Набір включає спеціальні будівельні елементи LEGO для створення невеликої міської будівлі і двох автомобілів - червоно-синього спорткар Людини-павука і зеленого баггі лиходія Скорпіона. Крім того, в наборі є інтерактивні елементи для активної та захоплюючої гри. А саме - катапульта, що метає снаряди, висувний хвіст у Скорпіона, а також небезпечний гарпун на машині лиходія.

Розміри кожної ігрової моделі компактні та прості в складання, що дозволяє малюкам самостійно збирати та розбирати споруди.

Ваш малюк із задоволенням зможе створювати різноманітні ігрові сценарії та пригоди. Ігровий набір LEGO Juniors Вуличний бій Людини-Павука проти Скорпіона (10754) допоможе розвивати дитячу уяву, дрібну моторику рук та творче мислення. Тема набору дозволить кожному малюку вжитися в роль свого улюбленого супергероя – Людини-павука та створювати свої власні історії та пригоди.

Про серію LEGO Juniors

Конструктори LEGO Juniors спеціально розроблені для будівельників-початківців LEGO. Кожен ігровий набір серії містить просту та зрозумілу інструкції зі збирання для малюків віком від 4 років. Діти розвивають навички складання та конструювання, а також підвищують впевненість у своїх здібностях.

Ігрові набори LEGO Juniors складаються з меншої кількості деталей у порівнянні зі звичайними наборами LEGO, що робить їх більш доступними для будівельників-початківців.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари