>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

149 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
3.0

Опис

Містер і місіс Неймовірні з Суперсімейки знову в справі! Ця відважна подружня пара готова відбити атаку підривника на банківське сховище грошей і коштовностей. У наборі LEGO 10760 Juniors ми побачимо, як підступний Підривник задумав збагатитися за рахунок грабунку - за допомогою своєї бурильної установки, в якій є два гігантських свердла спереду і ззаду, він намагається зламати масивні двері сховища. У комплекті ЛЕГО 10760 крім трьох мініфігурок супергероїв ми побачимо і аксесуари - ліхтар, фрагмент стіни, гідрант, коштовності, мішок з грошима, купюри, машину Суперсімейки і бур підривника.

  • 3.0

    30 лип, 2019
    Побачила цей набір на сайті та поїхала у магазин Конструкторс у Києві, але на жаль в наявності в магазині його не було. І мені сказали, що асортимент київського магазину може відрізнятися від наявності сайту. Це не дуже зручно, бо мені потрібно було терміново, але всеж-таки дуже пріємна ціна на товар та й ще мені дали брелок лего як подарунок-компенсацію. Загалом залишился задоволена, набір отримали, він дуже крутезний!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари