>
Уточнити наявність у постачальника
21999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 545 шт.
8 шт.
58 × 12 × 48 cm
16+
0 шт.
5.0

Опис

Однією з найбільш очікуваних новинок 2020 року став набір LEGO Ideas 21322, і ось він перед вами! Тож не дивно, що його так чекали, адже цей набір виконаний в кращих традиціях ЛЕГО: він величезний, дуже ефектний, досить складний в будівництві, має безліч цікавих функцій і рухомих елементів.

Набір ЛЕГО Пірати затоки Барракуди захоплює. Він приховує в собі різні секрети і загадки, які хочеться розкривати, вивчати його знову і знову. Сама конструкція ніби оповідає історію, а кожен фрагмент корабля-острова - це щось на кшталт глави.

Зібраний конструктор легко розділяється на дві частини, завдяки чому можна краще ознайомитися з побутом піратів, розглянути внутрішній устрій корабля і, звичайно ж, пограти.

Екіпаж піратського корабля ЛЕГО 21322

Збираючись в плавання, будь-який капітан судна прагне зібрати найкращу команду, ретельно вибираючи претендентів. Адже плавання - це дуже серйозне і часто небезпечне заняття. В екіпаж цього судна потрапили такі особи:

  • Капітан Руда Борода;
  • старшина-рульовий Ріггінс;
  • леді Енчерс;
  • пірат Старбард;
  • жінка-пірат Робін Лут;
  • пірат Татуга;
  • пірат Порт;
  • юнга Дарк Шарк Дублон.

Як влаштований корабель?

Носова частина корабля розташована під нахилом, тому її роль переважно декоративна. Хоча, якщо придивитися уважніше, можна помітити, що під нею розміщено невелике приміщення, ймовірно, для побутових або господарських цілей.

Хоч корабель зруйнований, він все одно має камбуз - приміщення на судні, призначенням якого є приготування їжі. Піратська кухня обладнана всім необхідним: плитою, столом для обробки і посудом. З чого пірати готували собі обід? - запитаєте ви. Відповідь проста - у них є запаси провіанту у вигляді фруктів, хліба, риби і навіть ціле порося, яке мирно пасеться на маленькому шматочку острова.

Вище знаходиться каюта капітана. Розглянути її оздоблення не так-то легко, доведеться прибрати дах для початку. І тільки тоді вашому погляду відкривається затишне приміщення з ліжком, ефектним канделябром на столі, великим кріслом і, звичайно ж, скринею зі скарбами. Цікаво, що в ній?

На другій частині корабля розташовується арсенал зброї: гармати, ящики зі снарядами, шаблі. Ймовірно, піратам не раз доводилося відбиватися від ворогів, і навіть брати полонених, про що нам говорить наявність темниці та її кістлявий бранець.

А де ж каюти інших членів екіпажу? Не переживайте, житлові приміщення для решти команди розташовані в цій же частині зруйнованого судна. Там встановлено кілька ліжок, є робоче місце. Навряд чи вони засмучуються через сусідство з в'язницею, адже поруч з їх покоями розташований склад з бочками і пляшками, наповненими ромом або елем.

На обох частинах споруди підносяться щогли зі змотаними вітрилами. Можливо, вони все ще чекають, що їх розправлять, сильний морський вітер наповнить і пожене корабель вперед, до нових пригод.

Сам корабель розташований на піщаних острівцях, де пірати зробили опори для судна і містки для вільного переміщення по своєму житлу. Тут і там можна побачити крабів, які мирно пересуваються по мокрому піску. Іноді в воді можна розглянути акулячий плавник або обриси акули в воді, стоячи біля стародавнього похиленого монумента, що загруз в пісках.

Так і виглядає корабель-острів, що застряг десь посеред океану. Шляхом нескладних маніпуляцій, ви зможете повернути йому «життя» і відправити борознити водні простори. Доля піратів затоки Барракуди і їх судна відтепер в ваших руках! Йо-хо-хо!

Що входить до набору?

Набір складається з 2545 деталей; в ньому представлені 10 мініфігур - 8 піратів і 2 скелета; додається інструкція по збірці.

Де купити?

Набір LEGO 21322 купити можна в нашому магазині!

  • 5.0

    27 жов, 2020
    Набор взял для сборки всей семьей. Теперь вечером не залипаем в телефонах, а вместе собираем это судно. Младшему сыну не очень интересно соединять детальки, зато минифигурки пиратов и свинка ему понравились, целые дни с ними носится. Сам корабль – копия того самого огромного набора 6285, поэтому мне вдвойне инетерсно собирать. Вся жизнь пиратов здесь проработанна до мелочей, можно использовать даже с образовательной целью.
    Достоинства:
    Ооочень детализированный набор. Много уникальных и редких деталек.
    Недостатки:
    Нет красного ара 2546p01, хотя в комиксе есть.
    • 25 гру, 2020
      Тоже заметили, что нету попугая. А жаль, хотелось бы его получить.
  • 5.0

    27 жов, 2020
    Порадовало то, что конструкция не есть монолитной, как например 6211, а состоит из двух частей, которые приставляются друг к другу. Кстати, пальмы здесь собираются гораздо легче, чем раньше. Хоть листья временами отпадают, но в целом гораздо проще из-за того, что ствол теперь не ламается. Много цветов, живности, маленьких приятностей, даже тюрьма есть – все в лучших пиратских традициях. А золотая статуя девы на носу корабля просто великолепна. Все это дело, понятно, можно ни раз перестроить и сделать то, что понравится. Крутой набор!
    Достоинства:
    10 минифигурок, включая скелетов. Много оружия. Рабочие пушки. Все пропитанно атмосферой пиратства и проработано до мелочей.
    Недостатки:
    НЕТ
    • 25 гру, 2020
      Да, по сравнению с предыдущим набором хоть переносить корабль стало возможно.
  • 5.0

    27 жов, 2020
    У лего идей всегда очень крутые наборы, в этот раз тоже не подкачали. Сама задумка с пиратским кораблем довольно интересная, многи понравится. Коробка оформлена, как мне показалось, с отсылкой на Legoland. Только вот откидывающейся коробки нет, просто белый бокс с пронумерованными пактиками внутри. Паруса в отдельном жестком пакете. Инструкция огромная, немного не хватило до 500 страниц. Здесь и комиксы, и комманда, которая работала над создание и много чего интересного, помимо самой инструкции. Фигурки: капитан корабля, леди Энн, Старпорт Бортсайд, Робин Лут, Риггинс, Таттуга, Джек Дублонс – реально много. Собирать только начал, так что фото готового судна не могу предоставить, но как только соберу – дополню.
    Достоинства:
    Много деталек, минифигурок. Крутая идея с пиратами. Отдельный пакетик для парусов.
    Недостатки:
    Могли бы положить в набор черный парус, а не бело-красный.
  • 5.0

    5 жов, 2020
    У тебя есть два вариант: остров из обломков корабля и полноценный корабли все также из них. Серия LEGO Ideas полностью оправдывает свое название, потому что идеи подобные этой вызывают восторг даже у взрослого. Фотографии не передают того, что видишь в живую. В корабле есть спальные места, кухня, бар со стойкой, столиками и пивной(рома, у кого в какую сторону работает фантазия) бочкой. Ну и особняком стоящая комната капитана. Вариант с обломками не менее уникален и тоже смотрится. Подари мне такой набор в детстве я бы с ума сошел)))
    Достоинства:
    Уникальность. Два варианта сборки

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари