>
Уточнити наявність у постачальника
6799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

953 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
12+
0 шт.
3.7

Опис

Кожен з нас задавався коли-небудь питанням, як корабель може потрапити в пляшку, через настільки вузьке горлечко? І його неможливо вийняти назад, не порушивши цілісності. Це не можна назвати ніяк інакше як справжнім мистецтвом і точною майстерністю. Компанія ЛЕГО запрошує вас в дивовижний світ серії Lego Ideas з набором-новинкою 2021 року — Левіафан - корабель в пляшці (92177). Всі секрети потрапляння корабля в пляшку відкриються разом з ЛЕГО.

Всім шанувальникам моря і суднобудівникам присвячується. Перед вами гордий вітрильний красень "Левіафан", зберіть його з кубиків ЛЕГО, потім помістіть в середину пляшки. Зафіксуйте красу свого творіння в пляшці з кубиків ЛЕГО.

Демонструйте майстерність, прикрасьте дно пляшки елементами конструктора, що імітують воду, наче хвилі розбиваються об дно корабля.

Про судно

"Левіафан" - відноситься до вітрильників типу галеон, одного з найдосконаліших типів парусних суден, великий багатопалубний вітрильний корабель, який оснащено сильною артилерійською зброєю. Ходив по океанах в 16-17 століттях в якості військового і торгового судна в далекі подорожі. Спочатку на них здійснювали свої походи іспанці, але з часом корабель став популярний по всьому світу.

Тепер корабель представлено компанією ЛЕГО, прекрасно деталізований, висотою 8 см, довжиною 14 см, шириною 5 см, на ньому є каюта капітана, щогли з майданчиком для вартового, шість гармат і прапори. Білосніжні вітрила прикрашені зображенням морського чудовиська з головою дракона і щупальцями восьминога.

Встановіть ваш Корабель в пляшку з ЛЕГО, а потім — на виставкову панель, постамент для "Левіафана", якиий прикрашено компасом, табличкою з назвою корабля, двома глобусами.

Закрийте збірною пробкою з восковою печаткою і гордо розміщуйте на самому видному місці в вашому домі. Здивуйте своїх друзів, нехай вони здогадаються, як корабель потрапив в пляшку і розправив там свої білосніжні вітрила.

Що в коробці? 962 деталі, інструкція по збірці, наліпки для деталізації.

Купити набір ЛЕГО Ideas Левіафан — корабель в пляшці 92177 ви можете в нашому інтернет-магазині.

  • 2.0

    12 січ, 2021
    Эта модель выглядела интригующе, но лично у меня хлипкая конструкция привела к многократным переделкам и постоянным ремонтам. Я понимаю, что Lego использует стандартные конструкции из кирпича, но у мачт так мало «места для маневра» в конструкции бутылки, что движение одного пальца разрушает всю лодку. Мне нравится программа фан-дизайна, но производственной группе нужно уделять больше внимания.
    Достоинства:
    Выглядит найс.
    Недостатки:
    Слишком все хлипкое. Пришлось правда постараться, чтобы сделать фото и не разрушить все.
  • 4.0

    12 січ, 2021
    Так круто, что лего вернули этот набор. Я хотел купить его еще давно, но он был слишком популярным и из-за этого его слишком быстро распродали. Мелких деталек хватает, будет с чем повозиться. Я лично хотел бы, чтобы он был немного длиннее, чтобы не сковать паруса, но когда вы закончите со всем продуктом, он действительно выглядит красиво. Интересный факт, шаг 59 - один из самых больших добавлений за один шаг (284 штуки) для воды!
    Достоинства:
    Прекрасное украшение, особенно если в конце протереть стекло.
    Недостатки:
    Прозрачные детали пачкаются. Хотелось бы, чтобы компас не был закреплен. Корабль немного коротковат.
  • 5.0

    12 січ, 2021
    Уже ведь был какой-то корабль в бутылке лего или что это было, не помню...Ну да ладно. Этот сделан неплохо, мне нравится как корабль ставится на воду. Хорошо сочетается с разными морскими украшениями, а я еще и дельфина добавил. Моя семья любит подсовывать друг другу записки в бутылку. Когда приходят мои племянники, всегда есть записка от них. Не думал, что будем использовать его так, но мне нравится.
    Достоинства:
    Купил по скидочке. Крутая эта морская тематика.
    Недостатки:
    Это разве не повтор какого-то набора?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари