>
Під замовлення
10999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 969 шт.
0 шт.
48 × 11.2 × 27.8 cm
14+
0 шт.
5.0

Опис

Майже з двох тисяч деталей цього чудового набору ми зможемо зібрати найпотужнішу, найважчу і найбільшу ракету, створену людиною - «Сатурн-5». Завдяки цій ракеті і її модифікаціям вже багато років людство поступово освоює космос, виводячи на орбіту супутники, орбітальні станції та іншу космічну техніку. Вартість такої ракети - більше 45 мільярдів доларів, а ціна одного запуску - близько 2 мільярдів доларів. У своїй LEGO-версії ракета - гігант отримала модульну компоновку, що дозволяє розділяти ракету на 3 частини - «ступені», орбітальну станцію і три мікрофігурки астронавтів, які розміщені ближче до носової частини ракети. На задній стороні коробки набору можна побачити схему Місячної експедиції на всіх її етапах, закінчуючи спуском орбітальної станції на поверхню Місяця. Безсумнівно, такий набір буде цікавий як звичайним любителям ЛЕГО, так і фанатам космосу і наукових досягнень.

  • 5.0

    27 лис, 2018
    Відмінний набір на тематику сучасного космосу. Ну звичайно, якщо вважати, що часи Аполлонів і Сатурнів ще відносяться до сучасності. Модель велика, важка і в точності повторює свого старшого брата в плоть до того точності ступенів ракети. Приємним бонусом йде те, що в наборі є дві маленьких «діорами» імітують вихід космонавтів на місяць, а так само приводнення модуля в море. Рекомендую для любителів Lego і сучасного космосу.
  • 5.0

    5 лис, 2018
    Купил сыну этот набор, потому как он увлекается космическими кораблями. Определяющую роль сыграло количество деталей в нем, для меня это означало, что сынуля сможет не один день провести за игрой в создании самого большой ракеты. Ракета вышла внушительных размеров, теперь играет с ней как с игрушкой, благо конструкторы Lego позволяют это сделать, надежно выполняется крепление каждой отдельной детали. Рад, что сына увлекает игра, когда нужно что-то собирать в одно целое, ведь практически каждый родитель знает, насколько это полезно для развития мышления.

Рекомендуємо подивитися ці товари