>
Уточнити наявність у постачальника
12999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

623 шт.
6 шт.
26.2 × 7.2 × 19 cm
10+
0 шт.
5.0

Опис

Дебютний набір LEGO 21304 на тему відомого серіалу "Доктор Хто" приємно рясніє не тільки безліччю деталей, але і мініфігуркою з саги про мандрівника в часі, який використовує в якості свого засобу переміщення так звану "поліцейську коробку" - мініатюрну кімнатку полісменів для тимчасового утримання затриманих і зв'язку з відділенням поліції. Такі крихітні пости поліції використовувалися в Англії в ХХ столітті, але Доктор Хто успішно користується ним у своїх абсолютно фантастичних цілях. У наборі присутні мініфігурки Доктора-11 і Доктора-12, таємничої Клари Освальд, Янгола, що плаче і двох далеків - полумутантів-напівроботів, які ненавидять все живе у всесвіті, крім своєї раси. Обидва Доктора і Клара повинні не тільки здолати трьох гуманоїдів з інших вимірів, але і благополучно зберегтись  в своїх тимчасових і часових просторах.

  • 5.0

    7 жов, 2020
    В наборе Клара, 11-й и 12 доктор. Я бы предпочла конечно 10-го и 11-го и вместо Клары Эми, но кто меня спрашивает?) Тардис мало чем отличается от сериальной версии (это комплимент). В собранном виде так и вовсе чуть ли не 1 в 1. Прикольно выполнено подключение к консоли при открытии Тардис. Есть одно несоответствие с сериалом - у центральной колонны должно быть зеленое "свечение", а не синее, но это уже к инженерам ЛЕГО, а не к магазину) Ну и на десерт у этого набора даже имеется своя мини-история!
    Достоинства:
    Есть далеки и ангел смерти!!!
  • 5.0

    17 гру, 2019
    Прекрасний набір для прихильників Доктора)) Збирається доволі швидко (маю чималий досвід повторного збирання тардіс після того як менший нею грався), прикольна книжка-інструкція з 11, 12 докторами і Кларою. Прекрасно виглядає запаркованим на тауерському мосту)))
  • 5.0

    27 лис, 2018
    Набір класний! Шикарно опрацьовані фігурки, сама будівля хоч і не особливо велика, але красива і чудово деталізована опрацьована (як і фігурки) до дрібниць. Ще дуже порадувало повна відсутність наклейок, всі принти! Через це в наборі зібралася ціла купа унікальних (ексклюзивних), наявних тільки в цьому наборі деталей! Збирав я набір неспішно так, що збірка зайняла години 3, але була захоплюючою і цікавою!
  • 5.0

    12 лис, 2018
    Хороший полноценный набор для фанатов сериала " Доктор Кто", которым и есть мой сынок. Понравилось, что в набор входит целых 6 минифигурок известных героев, с которыми можно увлекательно играть. Некоторые элементы средства перемещения потребовали немало времени на сборку, сыну пришлось приложить много усилий, дабы получилась готовая конструкция. Это в плюс, ведь чем сложнее конструктор - тем больше требуется включать все свои навыки мышления, дабы добиться положительного результата. Довольна, что ему понравился мой подарок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари