>
Уточнити наявність у постачальника
4499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

400 шт.
4 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
7+
0 шт.
4.8

Опис

Увага! Застосунки на Android і IOS для віртуальної реальності вже не працюють, оскільки серія знята з виробництва.

Декілька років тому всесвітньо відома компанія випустила нову серію LEGO Hidden Side. У 2020 році її ланкою став конструктор Закинута в'язниця в Ньюбері (70435). В основу лінійки лягла історія про вигадане місто, яке часто відвідують гості з потойбіччя. Привиди вселяються в місцевих жителів, будинки, предмети, але для цієї проблеми є рішення – хоробрі школярі, які знищують злих духів! 

Опис

Ходять чутки про те, що стару в'язницю міста захопили примари. Вдень, вона схожа на звичайну будівлю, але після заходу сонця змінює вигляд і перетворюється на моторошне, гігантське чудовисько! Персонажі набору LEGO Hidden Side Закинута в'язниця в Ньюбері (70435) вирушають на розвідку і виганяють похмурих сутностей назад у їхній світ. 

Конструктор містить 400 елементів, 6 мініфігурок та докладну, барвисту інструкцію. Він підходить для «будівників» віком від 7 років та старше. Однією з особливостей набору стала можливість використовувати у грі доповнену реальність через мобільний додаток. Зараз цей варіант вже недоступний, але при цьому конструктор залишається цікавим і рідкісним. 

З «цеглинок» у коробці збираються головні ворота в'язниці-примари, а також двоярусні камери з тюремними камерами з двох боків від входу. Також можна побудувати оглядові вежі, що обертаються. Вночі будівля в'язниці перетворюється на страшне чудовисько: над брамою з'являються очі, ворота трансформуються в зубасту пащу, а з-під вишок тягнуться великі, кістляві пальці. Габарити зібраної конструкції – 30/19/15 см (довжина, висота, ширина).

Набір LEGO Hidden Side Закинута в'язниця в Ньюбері (70435) повністю відповідає світовим стандартам безпеки, виготовляється із якісних, нетоксичних матеріалів. Кожен елемент проходить випробування скручуванням, нагріванням, розтягуванням, ударами об різні поверхні тощо. Тільки після перевірки деталі упаковують та відправляють до магазинів.

Мініфігурки

Комплект містить 6 мініфігурок:

  • Цікавий, хоробрий хлопчина з Ньюбері, який з легкістю поєднує навчання в школі та полювання на привидів – Джейк Девідс. Він проводить цілодобові стріми за допомогою свого смартфона, ділиться з жителями міста останніми новинами про привидів. 
  • Кумир головного героя дуже популярний блогер - Рамі. У нього вже є сапфірова заповітна кнопка. Хлопець викладає ролики з запаморочливими спортивними трюками.
  • Нейт Локем – охоронець старої в'язниці, в якого вселилася примара.
  • Ель-Фуего – скелет зі шкільної лабораторії, що ожив, який був нічним гонщиком і доглядачем школи Дугласом Елтоном. Він пожертвував собою заради безпеки Ньюбері і тепер допомагає мисливцям за привидами вершити правосуддя. 
  • Пес Максимус – маленький міський песик.
  • Пес-примара, вихованець Джека – Спенсер. Доброзичливий, цікавий привид, що світиться блакитним світлом. 

Хочете допомогти юним героям впоратися з в'язницею-монстром і позбавити миле містечко зла? Тоді швидше купуйте конструктор LEGO Hidden Side Закинута в'язниця в Ньюбері (70435)! Замовлення можна зробити у нашому інтернет-магазині за дуже смачною ціною!

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Я вообще не знал что есть конструктор с дополнительной реальностью. Консультанты магазина рассказали, что придумали и такое. Без раздумий взял этот набор для подарка, имениннику понравилось.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Ребята молодцы посоветовали интересный конструктор, дети собирали целый день, сама бы я такое не выбрала, так же посылка пришла очень быстро и удобным мне способом
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Ціна вразила, очікувала набагато вищче. тут можна грати у двох реальностях. Сучасним дітям довподоби такі експеріменти. Мої задоволені, вже декілька днів не випускають набір із рук.
  • 4.0

    10 чер, 2020
    Хороший набор. Фигурки классные, постройка тоже. Цена нормальная. Немного странно, где же заключённые в тюрьме? Но в принципе можно посадить в камеру призрака. Напоминает набор по Ниндзяго "Тюрьма Криптариум" но этот намного лучше. Из минусов я могу отметить двери в камеры (не красивые, могли сделать цельную деталь), а также не заполнено пространство в башнях разными аксессуарами для тюрьмы, ведь это убивает атмосферу тюрьмы (там только когти монстра, и это подходит только для игры)) . Советую этот набор всем фанатом Хидден сайд, а также тому, кто собирает Лего тюрьму. Детали из этого набора прекрасно подойдут к самоделке на данную тему.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари