>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

180 шт.
3 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Увага! Застосунки на Android і IOS для віртуальної реальності вже не працюють, оскільки серія знята з виробництва.

Містечко Ньюбері знову атакують привиди з потойбічного світу! Чи зможуть наші хоробрі друзі впоратися з непроханими гостями та врятувати місцевих мешканців? Які пригоди чекають на хлопців цього разу? Дізнайтеся про це разом із унікальним набором LEGO Hidden Side Пляжний баггі Джека (70428). 

Стислий опис

Основні дії відбуваються на невеликій заправній станції містечка Ньюбері. Злісна примара вселилася в місцевого автомеханіка і загрожує безпеці городян. Юні друзі Паркер і Джек готові подати урок цьому нахабному вискочці з потойбічного світу!

Конструктор Пляжний баггі Джека 70428 із серії LEGO Hidden Side включає 170 деталей для будівництва потужного автомобіля, 3 мініатюрні фігурки, аксесуари та друковану, докладну інструкцію. Виробники рекомендують використовувати набір від датської компанії не раніше 6-річного віку. Гра з “кубіками” підходить не тільки для розваги, вона відмінно зміцнює пам'ять, розвиває дрібну моторику, творче мислення, уважність, уяву, посидючість. 

Крім звичайної інструкції, доступна її віртуальна версія - LEGO Builder. Ця корисна програма дає можливість докладно розглянути всі елементи складання в 3D-режимі, збільшити/зменшити масштаб моделі, змінити її на свій смак і зберігати отримані результати. 

Особливості

Познайомимося з кількома особливостями набору LEGO Hidden Side Пляжний баггі Джека 70428:

  1. Із запропонованих деталей конструюється крутий, пляжний баггі. У його складі помаранчеві, блакитні та сірі “цеглинки”. Джип може швидко проїхати будь-куди, адже він оснащений високою підвіскою та потужними, великими колесами. Стережіться тіньові сутності!
  2. На передній частині авто встановлена велика гармата, яка виганяє привидів у свій світ. Джек вміло керує транспортом, а Паркер влучно потрапляє прямо в ціль!
  3. Розміри позашляховика становлять 8/10/11 см (ширина, висота, довжина). 
  4. Аксесуари із комплекту: два смартфони головних персонажів, колонка для заправки. 

Мініфігурки

У комплекті 3 мініфігурки:

  • Паркер Джексон - смілива школярка, найкраща мисливиця на привидів у Ньюбері. Вона знищує злих сутностей за допомогою світлових куль. Фігурка дівчини одягнена у чорну кофту, сині джинси. На голові пишні фіолетові локони та блакитні навушники. 
  • Джек Девідс - найкращий друг Паркер, юний блогер та мисливець за примарами. На ньому біла футболка, кофта червоного кольору, чорні штани та червона кепка на голові. 
  • Скотт Френсіс - місцевий житель, автомеханік на заправці. Мініфігурка одягнена у блакитний робочий комбінезон, на голові маска для зварювання. Для нього в комплекті передбачено додаткову примарну, зелену голову. 

Унікальний, класний набір LEGO Hidden Side Пляжний баггі Джека 70428 вже чекає на вас у нашому магазині! Не відмовляйте собі в задоволенні стати частиною загадкових та дивовижних подій разом із головними героями серії!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари