>
В наявності
1799 грн
1496 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

224 шт.
3 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Увага! Застосунки на Android і IOS для віртуальної реальності вже не працюють, оскільки серія знята з виробництва.

Конструктор Підводний човен Джей-Бі 70433 із легендарної серії LEGO Hidden Side переносить нас у світ загадок, таємниць та неймовірних пригод! Джей-Бі та Вон Гейст на субмарині вирушають на пошуки привидів, які не вперше атакують містечко Ньюбері та його околиці. Відважна команда обов'язково прожене тіньових сутностей із рідних земель і знову звільнить мирних жителів від сил зла!

Опис

Що ж на нас чекає в коробці? Набір LEGO Hidden Side Підводний човен Джей-Бі 70433 включає 224 деталі, 3 мініатюрні фігурки, різноманітні аксесуари та паперову, детальну інструкцію. Рекомендований вік для “будівників” - від 7 років та старше. 

Усі елементи виготовлені із якісних, нетоксичних, безпечних матеріалів. Гра в конструктор ЛЕГО підвищує уважність та посидючість, а також ефективно розвиває фантазію, творче та логічне мислення, дрібну моторику пальців. 

Щоб зробити процес складання та гри більш захоплюючим, виробник рекомендує завантажити віртуальну інструкцію - LEGO Builder. За допомогою цієї зручної програми з'являється можливість побачити зібрану модель у 3D-форматі, збільшити/зменшити її масштаб, розглянути з будь-якої сторони, змінити та зберегти результат. 

Особливості

Виділимо кілька цікавих особливостей конструктора LEGO Hidden Side Підводний човен Джей-Бі 70433:

  • З деталей у комплекті можна побудувати субмарину та зачарований острів. Загальна конструкція виглядає дуже реалістично та продумана до дрібниць.
  • Шматочок суші захопили примари. У його центрі розташоване похмуре, чорне дерево, під яким стоїть моторошна статуя Зла. На її обличчі застиг загрозливий оскал, а в руках вона тримає магічну палицю із зеленим кристалом. Праворуч від дерева встановлена лазерна гармата, а ліворуч - підставка для підводного човна. 
  • У моделі острова є секрет: на звороті конструкції розташований спеціальний важіль. При натисканні на нього в передній частині основи конструкції бірюзові водорості замінюються на моторошну істоту з жовтими очима та щупальцями, як у восьминіга.
  • Субмарина вченої Джей-Бі збирається з “цеглинок” яскравих відтінків: блакитних, фіолетових, жовтих. Підводний човен оснащений опуклим оглядовим склом з милою мордочкою, що посміхається, а також великим, потужним гвинтом. Вона прикрашена гарненькими наклейками та має важелі, схожі на руки робота. 
  • Орієнтовні розміри всієї моделі становлять 10/21/19 см (ширина, висота та довжина).
  • Функцію гри із застосуванням віртуальної доповненої реальності, доступну раніше для серії Hidden Side, вимкнено. Але при цьому іграшка не втратила своєї унікальності та популярності. 
  • Мініфігурки з комплекту: стародавній мисливець за привидами Вон Гейст, одна з найкращих мисливців на привидів Паркер Джексон, статуя Зла.
  • Аксесуари: акула, смартфон, водорості.

Придбати раритетний унікальний набір Підводний човен Джей-Бі 70433 з лінійки LEGO Hidden Side можна вже сьогодні! Запрошуємо вас зробити замовлення у нашому інтернет-магазині. Ми гарантуємо високу якість та приємні ціни.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Интересная игрушка. Слышал давно о серии с дополнительной реальностью, решил купить новинку ребенку, так как он просил конструктор Хиден сайд. Он бы в восторге от новых функций лего. Фишка с приложением очень крутая - зачет, Лего!
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Спасибі консультанту за рекомендацію, племінники задоволені, оригінальна продукція, якісний сервіс, а також само спасибі за швидку доставку.
  • 5.0

    10 чер, 2020
    Чудовий набір, а головне якісний. Не думала, що діталечкі настільки міцні.Особливо сподобалось вести бій із призраком.
  • 3.0

    10 чер, 2020
    Наборчик прикольный. Классный злодей - статуя, Пра Пра Пра... Дедушка Паркер и сама Паркер с классной прической. Субмарина необычная, но она не впишется к наборам Лего Сити (эта субмарина чисто по фану раскрашена и не всем подойдёт). Также она маленькая. Остальная постройка простая и не сильно интересная. Я советую вам взять другой набор из этой серии из этой же ценовой категории. Данный набор можете взять лишь тогда, если вы хотите собрать всю линейку лета по Хидден сайд. Лучше подкопите на автомобиль Пра Пра Пра... Дедушки Паркер. Там и фигурки прикольные, да и автомобиль топовый. Либо можно взять лабораторию Джей Би. Конечно вам решать, брать или нет, но я бы не стал брать этот набор. Есть наборы гораздо лучше (какие, я уже сказал ранее).

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари