>
В наявності
4799 грн
4143 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

971 шт.
8 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
10598 грн
9015 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Зберіть Вежу улюбленого фільму разом з ЛЕГО Гаррі Поттер

LEGO Гаррі Поттер Хогвартс Вежа Астрономії (75969) заповнена відомими локаціями, класними персонажами і автентичними деталями з фільмів про Гаррі Поттера. Створюваний іграшковий замок для безлічі дій з фільмів про Гаррі Поттера. З цим ігровим набором LEGO Хогвартс діти можуть досліджувати безліч захоплюючих кімнат чарівного замку в повній свободі з Гаррі Поттером, Герміоною Грейнджер, Рогом Равлики Хільдебранд, Місяцем Ліфланг, Марселем Люббермансом, Роном Візлі, Белінда Мітла, Драко Мелфоя і Гедвігою.

З такою кількістю відомих місць і улюблених персонажів діти можуть розігрувати сцени та історії з фільмів, в тому числі «Гаррі Поттер» і «Принц-полукровка», і самі викликати нескінченні пригоди. Колекційні іграшки, чарівні міні фігурки та нескінченні дії. Якщо ви шукаєте відмінний подарунок для члена сім'ї або вашого кращого друга, ви завжди перебуваєте в правильному місці з іграшками Гаррі Поттера. Діти, які люблять будувати та грати з кубиками LEGO, можуть випробувати нескінченні творчі пригоди з ним.

Особливості:
Цей подарунковий набір Хогвартса містить безліч відомих місць з фільмів про Гаррі Поттера, 8 популярних міні фігурок, іграшкову версію сови Гедвіга і безліч оригінальних аксесуарів, включаючи мандрагори, листи, палички та книгу з зіллям.
Діти тепер можуть бути частиною магії самі, коли вони йдуть в клас вчителя зілля і його групу, перевіряють Мандрагору в теплиці і досліджують гуртожиток Равенкло. Потім вони можуть піти в найвищу вежу на урок астрономії.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці та розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    14 сер, 2020
    Мой сын просто обожает фильм "Harry Potter", а еще лего и я решил купить что-то из этой серии. Детальки лего очень качественные, скрепляются хорошо, все детали были в наличии, простая и понятливая инструкция, достаточно много минифигурок, очень красивая постройка получилась за такую достаточно низкую цену. Пришло быстро. Всем очень советую к покупки этот набор.
    • 6 жов, 2020
      Да, для 971 детальки цена смешная.И, по доставке, нам тоже быстро доставили. Сервис сайта на высоте.
  • 16 чер, 2020
    Дочь в восторге от Гарри Поттера. Подарили ей этот набор на день рождения, играется уже неделю с ним - не оторвать. Куча комнаток, фигурок героев - когда начинаешь его собирать - понимаешь что он действительно стоит своих денег. Магазину "Конструкторс" спасибо за оперативную доставку.
    • 6 жов, 2020
      Советую дополнить этим набором, будет еще интереснее. LEGO Harry Potter Коллекция минифигурок Гарри Поттера (5005254)
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Честно говоря даже не знал, что у лего появились новинки, консультант перезвонил очень быстро и предложил новинки, долго думал что бы понравилось, но когда предложили гарри потера и еще такой крутой набор, очень классный.
    • 6 жов, 2020
      На сайте давно появились консультанты, при чем они всегда расскажут об акциях, или посоветуют подождать хорошей цены.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Набори із героями Гарі Потера - це класика. Купую вже шостий набір із улюбленими героями, а діти вигадують все нові і нові сюжети для ігор. Головне, кождий набір має свою родзинку.
    • 6 жов, 2020
      А, мы включаем фильм и повторяем полюбившиеся сцены, с лего это так просто!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари