>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

274 шт.
6 шт.
38.2 × 7.5 × 26.2 cm
7+
0 шт.

Опис

У світі, де панує чарівництво все одно по особливому ставляться до магії Нового року. Для когось це довгоочікувана поїздка додому і свято в колі рідних, для когось візит в Гогсмід, а хтось віддає перевагу святкувати в Гогвортсі з величезною ялинкою. Приєднуйтесь і Ви до цих веселощів з набором LEGO "Новорічний календар LEGO Harry Potter".

Що таке новорічний календар?

Новорічний календар або ж адвент календар LEGO - це не зовсім звичайний набір, який всі звикли бачити. Щорічно компанія родом з Данії випускає календарі, присвячені різноманітним серіям, в тому числі LEGO Harry Potter. 2021 рік не став винятком. Усередині коробки набору LEGO 76390 Вас не буде чекати інструкція і детальки в пакетиках. Замість цього Вам потрібно буде відкинути одну зі сторін упаковки. Тим самим у вас з'явиться "стінка" з закритими осередками і зимова основа для установки збірок і гри з ними.

Що робити з цим далі? Все дуже просто. Відкривати по одній клітинці протягом 24 днів, аж до Нового року. Або відкрити всі разом на саме свято, якщо Вам так більше подобається. Але задумка в тому, щоб напередодні Нового року кожен день піднімати собі настрій невеликим магічним подарунком.

Шлях Гаррі завдовжки в 24 дня

У наборі LEGO "Новорічний календар LEGO Harry Potter" Вас чекатимуть 24 віконечка з подарунками. Розташовані вони не по порядку, так що перед відкриттям потрібно буде ще знайти потрібне віконце. Для того, щоб не рвати "стінку", клітинки вже мають готові намічені прорізи, так що після відкриття, можна буде акуратно закрити.

За допомогою цих віконечок Ви зможете відтворити шлях Гаррі Поттера в Хогвартс: спочатку отримати лист, далі відправитися в банк, купити Буклю і провести святкову вечерю під ялинкою.

Фігурки-супутники

Той, хто уважно дивився фільми і читав книги, відразу скаже що по дорозі в школу магії, юний Гаррі зустрічав безліч інших персонажів. Так буде і в наборі LEGO 76390. Тут Ви зустрінетеся з:

  • Гаррі Поттером у своєму старому, потертому одязі;
  • Дадлі Дурслем в блакитний піжамі;
  • Роном Візлі в чорній формі факультету Гріффіндор;
  • Герміоною Грейнджер в чорній формі факультету Гріффіндор;
  • Драко Мелфоєм в в формі факультету Слизерин;
  • Крюкохватом в святковому костюмі.

Всі вони разом вже точно не дадуть занудьгувати ні в Новий рік, ні в будь-який інший день.

Настільна гра для новорічних веселощів

На цьому краса цього набору не закінчуються. Справжні чарівники (і маггли) можуть зіграти в настільну гру, яка знаходиться на відкритій основі. Для цього Ви зможете використовувати мініфігурки, збірки з набору і спеціальну дзигу, яку знайдете в одному з віконець. Вам буде запропоновано виставити деякі конструкції на основу, вибрати собі героя і обертати дзигу. В залежність від того, що випаде, Ви повинні будете пересунути фігурку:

  • на 4 клітини вперед;
  • на 1 клітку назад;
  • на 2 клітини назад;
  • на 3 клітини вперед.

Картки чарівників

Купивши набір LEGO "Новорічний календар LEGO Harry Potter" Ви також отримаєте 2 рандомні колекційні картки чарівників. Всього їх є 16. Серед них: 2 Альбуса Дамблдора, Северус Снейп, Годрік Гріффіндор, Мінерва Макґонеґел, Гилдерой Локхарт, Салазар Слізерин, Олімпія Максим, Хельга Хаффлпафф, Ньют Саламандер, Серафіна Піквері, Ніколас Фламель, Берті Ботт, Джокунда Сайкс, Ровена Рейвенкло , Гаррік Олівандер. Цікаво, хто ж попадеться саме Вам?

Все, більше розповідати не можна, інакше Вам буде нецікаво відкривати віконечка. Це ж все таки повинен бути новорічний сюрприз з крапелькою магії. Повірте, що дорослим, що дітям сподобається ідея 24 дня отримувати маленький подаруночок або відкрити всі разом на сам Новий рік. 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари