>
Під замовлення
2800 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

25 шт.
4 шт.
18.6 × 3.2 × 12.5 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

4 яскравих персонажа в 1 наборі
Познайомтеся ближче з відомими персонажами всесвіту «Гаррі Поттера». У наборі міні фігурки 4 викладачів Хогвартса, які добре знайомі фанатам з книжок і фільмів: Мадам Гуч, Горацій Слізнорт, Долорес Амбріч, Северус Снейп.
Мадам Гуч - викладач левітації, іноді різка, але справедлива і добра. Саме завдяки їй Гаррі Поттер розкрив свій талант гри в квідич. На ній її звичний чорний плащ і форма викладача, а також коротке сиве волосся і пронизливий погляд.
Горацій Слізнорт - чистокровний маг, хороший друг професора Дамбулдорда. Вчив студентів Хогвартса варити зілля, викладав колись і самому Волан-де-Морту. Слізнорт був прихильником зв'язків з дітьми впливових батьків і викладав під час панування Волан-де-Морта. Але в кінці він переходить, все таки, на сторону Гаррі Поттера. Одягнений в звичний для всіх фанатів костюм: чорні штани, і коричневий жакет.
Долорес Амбріч - одна з найбільш яскравих представниць викладачів - прихильників Волан-де-Морта. Ви ніколи не побачите її одягненою в вбрання не рожевого кольору. Амбріч намагалася робити вигляд милоъ старенької, але в Гоґвортсі її ненавидів кожен учень. Була прихильником навчання без будь-якої практики і вважала що це безпечно і виправдано. Мініфігука одягнена в знаменитий рожеві костюм Долорес Амбріч.
Северус Снейп - мабуть, найбільш суперечливий викладач школи. Адже за маскою сухаря і строгості він ховав добру душу, яка завжди хотіла допомогти Гаррі Поттеру. Був викладачем зілляваріння і брав участь у багатьох ключових епізодах. Мініфігурка одягнена як форма страху Неввен, яку той викликав, випадково змішавши не ті зілля.

Радість і мрія колекціонера
Набір з такими яскравими персонажами у вигляді міні фігурок ЛЕГО - відмінний подарунок для фаната «Поттеріани». Дитині буде цікаво зіграти роль улюблених героїв, розіграти свій сюжет. З точки зору якості, міні фігурки - відмінні зменшені копії героїв. Розглядати на них кожну деталь - задоволення. Серія конструктора про «Гаррі Поттера» підійде як хлопчикам, так і дівчаткам. Вікове обмеження даного набору - 6 +
Купуйте оригінальний сертифікований набір LEGO Harry Potter Колекція міні фігурок Гаррі Поттера (Артикул: 5005254) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні.

  • 5.0

    30 лип, 2019
    Круто, что на этом сайте есть подобные товары! Нигде в Украине больше такого не видел. Мне, как фанату вселенной Гарри Поттера сразу понравился этот пак фигурок и я его заказал без раздумий! Очень радует надпись Limited Edition, сразу понимаешь, что держишь в руках что-то необычное.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари