>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

320 шт.
1 шт.
21 × 7.5 × 19 cm
10+
0 шт.

Опис

У всесвіті Гаррі Поттера досить багато різних магічних речей, які викликають захват і здивування у фанатів цієї серії. Ще б пак, це ж чарівний світ. І в цьому світі існують магічні книги, одну з яких ви зможете зібрати за допомогою набору LEGO 30628 Книга монстрів. Її варто розглянути детальніше.

Стережись цієї книги

Книга монстрів не даремно виглядає так зловісно. Начебто всі чудовиська описані в книзі передали їй свою злість. Ця книга монстрів не сильно нагадує звичайну книгу, так як її зовнішній вигляд дуже незвичайний. Можна побачити на обкладинці книги чотири ока, що пильно спостерігають за вами. Ще нагорі є напис, який свідчить що це книга про монстрів.

Біля того місця, де всім звичайним книгам належить просто відкриватися, книга монстрів має великі білі зуби і язик. Вся книга обросла якимись шкіряними відростками, які закривають сторінки і додають книзі особливого антуражу.

Її зуби вже близько

За сюжетом фільмів про Гаррі Поттера такі книги нападають на всіх, кого вважатимуть небезпечними або підійдуть до них надто близько. І в цій книзі є механізм, який дозволить їй рухатися і клацати зубами. Він представлений парою коліс і хитрим механізмом всередині для руху зубів. Для того, щоб він запрацював знадобитися прибрати чотири гладкі деталі, які не дають колесам їхати. Після чого, якщо ви посунете книгу вперед, вона почне клацати стулками книги і зубами.

Цікаві факти про цю книгу

  1. Такі книги дуже небезпечні, але є один секрет, як можна їх заспокоїти. Досить погладити книгу по корінцю і книга довіриться вам та дозволить себе відкрити.
  2. Коли учні прийшли на урок до Геґріда з такими книгами, то у всіх вони були перев'язані мотузками і ременями, так як ніхто не знав як заспокоїти ці книги.
  3. Таку книгу Геґрід вручив Гаррі в подарунок на його тринадцятиріччя.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

227 шт.
7+