>
Уточнити наявність у постачальника
1949 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

121 шт.
4 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Перенесіть шанувальників Гаррі Поттера в чарівний світ магії, дементорів і міфічних істот з цим будівельним конструктором LEGO Harry Potter 75945 "Експекто Патронум!". Дітям сподобаються деталі Забороненого лісу на Великому озері, де вони начаклують заклинання «Експекто Патронум!» На двох страшних дементорів і викличуть чарівний «патронує» Гаррі, щоб відвести їх від хрещеного батька Сіріуса Блека. Цей набір із серії Гаррі Поттер має лісову сцену з невеликою озерною будівлею і 2 збірними деревами з функцією створення заклинань, а також напівпрозору блискучу фігуру оленя, з місцем для мініфігурки на вершині.

  • Включає 4 мініфігурки: Гаррі Поттер, Сіріус Блек і 2 дементора.
  • Також включає в себе паличку Гаррі, яка допоможе накласти заклинання Експекто Патронум, як це відбувається в фільмі про Гаррі Поттера і в'язня Азкабана.
  • Більше дерево має висоту13 см, ширину 8 см і довжину 4 см.
  • Олень має висоту 7 см.
  • 5.0

    20 чер, 2019
    Серия LEGO Harry Potter одна из любимых серий мое дочурки и она буквально следит за каждым выходом новинок из этой категории. И по этому поводу на день рождения её ожидал Экспекто Патронум, что явилось для неё приятным сюрпризом и поводом собрать подружек для совместной игры. В комплект входит четыре минифигурки и фигурка оленя полупрозрачного. В целом набор представляет из себя сцену заклинания.
  • 5.0

    15 чер, 2019
    У лего багато наборів із Гаррі Поттером, цей нам сподобався своєю загадковістю, одразу ж виник сценарій гри. як для такою кількості діталей, ціна прийнятна. якість на висоті. Цікаво продумані дерева, вони допомогають у заклинані. Олень, взагалі щось неймовірне. Добре, що там є місце для міні фігурки. Добрий набір у нас, а далі все наша фантазія. Рекомендую купувати.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари