>
Під замовлення
949 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

241 шт.
2 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Час змагань з LEGO Friends 41372 «Гімнастичні шоу Стефані». Подаруйте собі нескінченне задоволення з цією багатоцільовою ареною LEGO для гімнастики. Цей творчий набір для дітей включає в себе 3 дисципліни: батут, паралельні бруси і вправи з предметами. У батута є крута функціональна кнопка «стрибати» - натисніть її, щоб запустити дівчат в повітря. Вони можуть виконувати ще більше повітряної акробатики на паралельних брусах - кожен брусок обертається, відправляючи гімнасток обертатися. Гімнастичне обладнання включає батут, ігровий комплекс з функцією стрибка і обертові паралельні бруси. Діти можуть поміняти гімнастичне обладнання на головній сцені, в залежності від того, яке змагання проводиться. Для змагань з предметами для кожної дівчини є стрічка і обруч. Обертова платформа дозволяє натовпу бачити конкурентів з усіх боків. Потім учасники можуть повернутися в роздягальню, щоб поправити одяг, макіяж і дочекатися результатів, перш ніж забрати свої медалі на подіумі!

  • Конструктор має різне гімнастичне обладнання і головну сцену з обертовою платформою, колонки, таблицю лідерів з наклейками, подіум і роздягальню. Функція кнопки батута запускає конкурентів в повітря. Включає в себе 2 мініфігурки: Стефані і Мію.
  • Нехай ваша талановита гімнастка представить, як це бути нагородженою медаллю на подіумі.
  • Аксесуари включають в себе стрічку на паличці, обруч, чашу для крейди, 2 золоті медалі, 2 пляшки з водою, плитку шоколаду і банан.
  • Основні ступені гімнастики висотою 12 см, шириною 12 см і довжиною 12 см.
  • Батут має розміри 6 см в ширину і 12 см в довжину.
  • Паралельні бруси мають висоту 8 см, завширшки 6 см і довжину 8 см.
  • 5.0

    20 чер, 2019
    Донька займається гімнастикою, тому набір LEGO Friends Заняття з гімнастики прийшовся їй по душі. Добре, що у наборі є фігурки. Донька навчала їх різним вправам, трюкам. Набір якісний, кріплення хороші. Спобобався також яскравістю. Створили декілька команд із гімнасики, тепер бавимось, змагаємось. Набір цікавий, рекомендую купувати навіть маленьким дівчаткам.
  • 5.0

    12 чер, 2019
    Покупала набор в подарок для дочки, она как раз занимается гимнастикой. Получив подарок, она была просто в восторге, фигурки красивые, яркие, очень много разных аксессуаров. Мне самой понравилось играть вместе с дочкой!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари