>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

216 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

час пікніків і поїздок на природу, насолодіться свіжим лісовим повітрям верхи на коні з ігровим конструктором LEGO Friends 41371 «Трейлер для коней Мії». Реалістичний набір для любителя тварин, їм обов'язково захочеться пограти, щоб відчути себе власником коня. У трейлера є відкидні задні двері, через які кінь може піднятися. Відкидна сторона також полегшує завантаження всього необхідного спорядження для верхової їзди. У комплект конструктора входить баггі для буксирування причепа в ліс або куди вам захочеться. Дівчата можуть досліджувати ліс верхи на коні, вивчаючи дику природу або просто насолоджуючись нею. Допоможіть малюкові висловити свою турботливу сторону, годуючи коня морквиною і невеликою кількістю сіна. Діти можуть пограти в рольові ігри з причепом для коней, а потім забрати Емму в баггі Мії.

  • Цей набір включає в себе 2 мініфігурки: Мію і Емму, а також фігурку конячки і кролика.
  • Додаткові елементи включають в себе ковдру для коня, сідло, вуздечку, шолом для верхової їзди, моркву, сіно, кисть, цибулю і сонцезахисні окуляри.
  • Використовуйте додаток LEGO Life для доступу до інтуїтивно зрозумілих інструкцій по збірці Instructions PLUS. Це допоможе навіть маленьким будівельникам в процесі побудови, за допомогою простих у використанні функцій масштабування, повороту і примарного режиму для візуалізації своїх творінь по ходу роботи.
  • Баггі має розміри 6 см у висоту, 9 см в довжину і 5 см в ширину.
  • Висота трейлера 8 см, довжина 13 см і ширина 8 см.
  • 5.0

    18 чер, 2019
    Прекрасный подарок для дочурки, решила я, и не ошиблась. Дочке действительно понравилось, и теперь они с подружкой вечерами играют устраивая пикники, выезжая на природу, ведь в наборе есть машина с прицепом в котором можно перевозить лошадь для верховых прогулок. Есть даже морковка для того чтобы кормить лошадку. У трейлера кстати откидывается задняя стенка по которой коняга спускается, а также боковая сторона через которую можно загрузить в прицеп всякие дополнительные атрибуты входящие в комплект.
    • 5 гру, 2020
      Дааа, лошадка здесь классная. Дочка уже неделю с ней бегает целыми днями.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари