>
Під замовлення
1699 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

492 шт.
2 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Разом з конструктором LEGO Friends 41368 "Шоу талантів Андреа" створіть шоу і відкрийте нові таланти. Модель складається з трьох різних обертових сцен, де ви можете милуватися навичками Андреа протягом довгих годин. У наборі Ви знайдете: головну сцену з динаміками, трьома меншими за розміром сценами, які обертаються окремо, двома залами за лаштунками, суддівською станцією з прапорами і кнопками, підставкою для смартфона, функцією феєрверку і скринею мага.

Приготуйтесь до виступу в роздягальні, а потім допоможіть Андреа вийти на сцену і співати, грати на барабанах або виконувати магічні трюки — просто поверніть ручку на чарівній скриньці, щоб кролик вистрибнув! Два динаміки з боків можна перетворити в великі екрани. Гра стане ще краще, якщо ви помістите на підставку свій смартфон, щоб надати Андреа фонову музику або фон. Дві жовті ручки на задній частині сцени будуть тримати пристрій на місці. Допоможіть Хлої натиснути червону або зелену кнопку на столі судді і оцінити результати. Належний прапор, який показує результат, впаде зі сцени. Нарешті, запустіть феєрверк, щоб відзначити результати конкурсу талантів LEGO.

Включає в себе дві мініфігурки: Андреа, Хлої.

Аксесуари: іграшковий мікрофон, набір фокусів, фотоапарат, щітка для волосся, помада, кружка, підставка для смартфона і спідниця Андрея.

Також є аксесуари для мага: накидка, капелюх, чарівна листівка, паличка і іграшковий кролик.

  • 5.0

    27 бер, 2019
    В магазині побачила набір лего Шоу талантів Андреа, сподобався кількістю діталей та тим, що там багато ігрових зон. Донька все швидко зібрала, набір яскравий, різнокольоровий. Донька придумала телепередачу де ляльки показували свої таланти, також взяла персонажей з інших наборів. Мені подобається лего якістю, продуманістю кожної діталі у наборі. Рекомендую.
  • 5.0

    21 лют, 2019
    Считаю набор очень удачным для развития у ребенка творческих талантов. Он яркий и увлекательный, с множеством аксессуаров для игры, ведь какой ребенок в детстве не представлял себя звездой, которая выступает на большой сцене с красивыми декорациями, когда её снимают камеры! Конструктор представляет собой миниатюрную копию полноценного концертного зала, где выступления участников может оценивать жюри. Подготовится к выступлению возможно в гримерной комнате, герои набора имеют возможность петь, играть на барабанах, танцевать, показывать фокусы с выпрыгивающим кроликом из сундука. В итоге за свое выступление лучшие конкурсанты могут получить приз в виде кубка. Среди героев две девченки в ярких молодежных нарядах, с ними и предстоит играть ребенку.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари