>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

605 шт.
3 шт.
48 × 28.2 × 6.1 cm
6+
0 шт.
4.8

Опис

Вважаєте, що школа — це нудні й тужливі будні? Набір LEGO Friends Школа Хартлейк-Сіті (41682) переконає у зворотному навіть самого затятого песиміста і нелюбителя навчання. Адже уроки в нашій школі — це не рутинні заняття, а захоплюючі пригоди й надихаючий шлях до знань.

Запропонуйте дитині відтворити свій ідеальний навчальний день, наповнивши його цікавим спілкуванням з друзями, відвідуванням улюблених уроків і знайомством з новими предметами. Все це робити вдвічі приємніше в красивому і комфортабельному будинку.

Про набір

  • Тут представлені три мініфігурки: наша добра подружка Олівія, добре відома шанувальникам серії LEGO® Friends, вчителька і новий хлопчик, на ім'я Джуліан.
  • Набір складається з 605 деталей, з яких можна зібрати стильну двоповерхову споруду, що є справжньою школою у мініатюрі. У ній ви знайдете все необхідне для навчального процесу і відпочинку школярів між заняттями. Просто вражає наповненість цікавими деталями.
  • Усередині школи є їдальня, шафки, туалет, а також наукова лабораторія з мікроскопом.
  • Творчі діти будуть в захваті від класу, в якому викладаються уроки театрального мистецтва й акторської майстерності, і кабінету музики.

День в Школі Хартлейк-Сіті, як захоплююча пригода 

  • Приїхавши школу на велосипеді, припаркуйте його на доглянутому шкільному дворику. Організуйте урок фізкультури на свіжому повітрі і пограйте в баскетбол, використовуючи баскетбольну стійку, що стоїть у дворику.
  • Поговоріть з новачком Джуліаном за смачним обідом в шкільному буфеті. Організуйте йому знайомство зі школою, поводив його по коридорах і кабінетах.
  • Відвідайте клас мистецтв і намалюйте чудовий натюрморт з ананасом.
  • Відведіть персонажів в музичний кабінет і створіть свій шкільний творчий колектив. Адже тут є все необхідне для виступів на сцені: мікрофон, гітара і синтезатор.
  • Займіться дослідженнями в науковій лабораторії з мікроскопом.

Набір містить безліч крутих аксесуарів, серед них: театральний реквізит з костюмами, музичні інструменти, сонечко, яке можна вивчати під мікроскопом, пензлі, фарби та мольберт. Така різноманітність предметів розширює можливості й сюжет гри.

LEGO Friends Школа Хартлейк-Сіті (41682) дає можливість дитині самій побудувати навчальний день, побувавши в ролі учня і вчителя. Даний набір здатний прищепити малюкам тягу до знань.

Конструкторами серії LEGO Friends діти можуть грати як в поодинці, так і зі своїми друзями.

LEGO® — гарант якості 

За довгі роки своєї активної діяльності компанія LEGO® стала справжнім гарантом якості. Всі іграшки, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам. Вони проходять ретельну перевірку на безпеку і якість, тому мають ідеальну сумісність один з одним і міцно з'єднуються і роз'єднуються.

Придбати набір LEGO Friends Школа Хартлейк-Сіті (41682) можна у нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    6 сер, 2021
    Це наш перший набір серії. Вирішили одразу взяти щось велике, щоб не розчаруватись в серії. І вона таки не розчарувала! Набір містить 605 деталей з хорошими простими інструкціями. Фасад школи виглядає дуже добре, зі шкільним годинником і вікнами для перегляду кожної класної кімнати. Інтер’єр справді класний з хорошою увагою до найдрібніших деталей шкільного життя, маленьких шкільних шафок, наукової лабораторії, музичних інструментів. Порадьте, будь ласка, схожий набір по складності та насиченості. Заздалегідь дякую.
    Достоинства:
    Інструкції легкі для розуміння. Самі кімнати досить маленькі, але обладнання добре вписується. Є класи та обладнання для науки, мистецтва, музики, їдальні тощо.
    Недостатки:
    Наклеїти усі наліпки рівно було ще тим завданнячком.
    • 6 сер, 2021
      Доброго дня. Ще з цікавих наборів порадимо: 41394, 41391, 41429, 41444 та 41446. З ними Ви зможете почати збирати своє Хартлейк-Сіті.
  • 4.0

    6 сер, 2021
    В набор входят три минифигурки, которых на самом деле недостаточно для размера модели - честно говоря, они могли бы легко удвоить количество фигурок, чтобы действительно повысить игровую ценность. Сзади нету стены для удобства игры. Из комнат есть: кафетерий, зал музыкального театра, туалет, художественный класс, научный класс. Есть даже баскетбольное кольцо. В целом, набор хороший, но придется дополнить своими минифигурками.
    Достоинства:
    Здание школы получается крепким, даже не было проблем при сборке. Мне нравится, что на этажах есть растения. Отсутствие стены упрощает игру. Много разных классов.
    Недостатки:
    На такую большую школу, минифигурок катастрофически мало.
    • 9 сер, 2021
      Возьмите фигурки из других наборов серии. Это же не проблема)
  • 5.0

    6 сер, 2021
    Набор был куплен для дочери на день рождения. Он поставляется в красивой коробке со скошенными краями и великолепно смотрится. Внутри подробная инструкция, пакетики с детальками и наклейки. Мне нравится дизайн, цвета, разнообразие, качество подгонки и, конечно же, широкий спектр специальных деталей, доступных сейчас: например, окна, блоки для колонн портика, велосипедные колеса - список можно продолжать. Еще я хочу сказать, что конструкция школы допускает некоторые вариации. Таким образом, одного из друзей можно сделать всадником в комплекте со шлемом. Вы можете добавить кисть в руку ученика для урока рисования и так далее. Есть даже туалет, что важно))
    Достоинства:
    Большая картонная коробка. Полезные и редкие детали. В теории, школу можно перестроить или классы поменять местами. Минифигурки могут взаимодействовать с некоторыми деталями.
    Недостатки:
    Дочка сказала, что все круто)
  • 5.0

    6 сер, 2021
    Это здание школы Друзей не так уж сложно построить, учитывая то, насколько важно оно для инфраструктуры города. Здание большое, 2 этажа. Сам набор довольно симметричен. Ребёнку будет с чем поиграть. В этом наборе есть несколько печатных элементов, и это здорово, но есть также невероятно большое количество наклеек. В остальном сам набор выглядит великолепно - в школе есть разные классы, что приятно. В каждом классе есть свои аксессуары: бутерброды и микроскоп довольно милые. Существует множество уникальных реквизитов и редких предметов, таких как золотая микрофигурка, гитара, микрофон, кисть и розовый ноутбук. Рекомендую!
    Достоинства:
    Здание плюс-минус большое, на 2 этажа. Набор максимально наполненный, в каждой комнате есть тематические аксессуары, та же маленькая гитара. 3 минифигурки, одна из которых новая - Джулиан.
    Недостатки:
    Много наклеек:(

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари