>
Уточнити наявність у постачальника
2799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

602 шт.
2 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Нехай ваша дитина повністю зануриться в пригодницьку гру з конструктором LEGO Friends 41380 «Маяк Рятувальний Центр». У наборі Ви побачите маяк з безліччю функцій, клініку, що прибудована до маяка, а також невеликий пірс з зручними плитами для того щоб морські котики потрапляли на пірс, з маяка йде невелика гірка, по якій вилікуваних морських котиків доставляють в океан. На пірсі є невелике пристосування з вудкою для годування морських котиків, і невеликий інвентар для плавання. У клініці є спеціальна кушетка і багато медичного обладнання. На другому поверсі клініки розташовується невелика зона відпочинку і ванночка для пацієнтів, щоб після одужання привести котика в порядок. На першому поверсі маяка розташовується лабораторія, на другому поверсі оглядова кімната з телевізором, потрібно повністю переконатися що пацієнт здоровий, і якщо він здоровий, то поруч є вихід на гірку зі швидкою доставкою котиків в море, а телевізор стоїть для того, щоб їх відволікти, поки відбувається огляд. На третьому поверсі маяка знаходиться офіс на столі якого фотоапарат, а на стіні фотографії. На даху маяка є оглядовий майданчик з оглядової трубою, супутникової антеною і самою лампою маяка, яка включається при натисканні на кришку. Також в комплекті є невеликий острів з хатиною де застряг один морський котик, який потребує порятунку, швидше за сідай на водний скутер і допоможи маленькому морському котику! У наборі є карта зі скарбами, які Ви можете пошукати!

  • У конструкторі є 2 мініфігурки: Емма, Мія і фігурки: 2 морських котика, птиця, черепаха і дельфін.
  • Для цього набору потрібно 2 батарейки LR41 1,5 V.
  • 5.0

    14 чер, 2019
    Лего дівчинки Friends завжди весело проводять час разом і при цьому не забувають про улюблені заняття . Передісторія набору така Емма і Мія працюють на рятувальному маяку, і їх обов'язок-стежити за безпекою морських мешканців. Якщо щось сталося, вони сідають на невеликий катамаран і поспішають допомогти морським жителям. Також у них є карта, на якій зазначено, де заховані скарби піратів. Фігурки подружок збираються як трансформер. Завжди можна змінити зачіску або приміряти новий наряд.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари