>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

241 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Захоплюючий сюжет
Відправляйтесь на природу з новим конструктором LEGO Friends 41392 Розкішний відпочинок на природі. Олівія і Міа хочуть виїхати за місто, але при цьому не бажають відмовлятися від звичного комфорту. Допоможи їм побудувати справжній житловий намет з двома ліжками і тумбочками, красиву ванну під деревом і багаття для приготування їжі. Спочатку дівчатка можуть грати, після чого їх необхідно нагодувати і вкласти спати. І не забудьте прийняти ванну перед сном. Також можна дивитися на зоряне небо через телескоп і відправляти красиві фотографії з відпочинку друзям. Можливості для гри просто необмежені, все залежить тільки від фантазії вашого малюка.

Що в коробці
Конструктор LEGO Friends 41392 Nature Glamping відмінно підійде дівчаткам віком від 6 років. З його допомогою діти можуть здорово розважатися і проводити час в компанії друзів. Всього в коробці 241 деталь. На особливу увагу заслуговують дві мініфігурки Олівії і Мії, а також милою білочки. З деталей, малюк може зібрати красивий намет з усіма зручностями, ванну під відкритим небом і зону для їжі з багаттям. Також варто звернути увагу на додаткові аксесуари, такі як телескоп, зефір, велосипед, шолом, динамік і багато іншого. Вони зроблять гру ще цікавіше. Дівчата можуть грати як в компанії друзів, розвиваючи комунікативні навички, так і поодинці. У будь-якому випадку нудьгувати не доведеться.

Перед покупкою
Зверніть увагу, що всі конструктори ЛЕГО оригінальні і сертифіковані. Вони поставляються тільки офіційним дилером і не можуть нанести шкоди вашій дитині. Кожна деталь ретельно перевіряється на етапі виробництва, тому дитина може її стискати, скручувати, кидати, дряпати і навіть кусати, не боячись пошкодити. Конструктор буде відмінним подарунком на день народження або будь-яке інше свято.

Купити LEGO Friends 41392 Розкішний відпочинок ви можете в нашому магазині за найбільш вигідною ціною. Доставка діє по всій території України, а якщо у вас залишилися питання, наші фахівці будуть раді вас проконсультувати.

  • 5.0

    30 бер, 2020
    Очень понравился этот набор, он прежде всего хорош тем, что является многофункциональным, ребенок может придумать множество игровых сюжетов - все зависит лишь от его фантазии.Можно устроить пикник для главных героев под большим деревом и посидеть у костра, рассказывая интересные истории, приготовить какое-то вкусное блюдо на нем. Можно любоваться видами на небо, звезды, отдохнуть в палатке, послушать музыку на динамике, прокататься на велосипеде. На самом деле очень много разных аксессуаров в комплекте, все они могут дополнить другие имеющиеся наборы LEGO. Игра прекрасно развивает абстрактное мышление и мелкую моторику.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари