>
Під замовлення
3199 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

446 шт.
2 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
7+
0 шт.
4.3

Опис

Розкішна концертний майданчик вже готова запалитися міріадами різнокольорових вогнів і забезпечити круте шоу всім бажаючим! Сьогодні на сцені виступатимуть співачка Ліві і клавішниці Андреа, вони планують запалити натовп своїми супер-хітами!
На сцені реалізована відмінна звукова система, присутня маса юпітерів, софітів і 4 екрану, які можуть обертатися. Також є клавишная і барабанна установки, сцена-подіум - в загальному, концерт вдасться на славу!

  • 5.0

    10 сер, 2019
    Купили цей конструктор в подарунок дочки на іменини. В наборі йде велика кількість деталей, але всі вони розфасовані по окремих пакетиках, до кожного об'єкту" є своя інструкція, що спрощує процес складання. Всі детальки яскраві, міцні, добре поєднуються один з одним. Набір неймовірно класний в усіх відношеннях. Перший час я сама не могла відірватися від цього конструктора, сиділи разом з дитиною кілька годин поспіль, поки все не зібрали. Сцена вийшла дуже реалістична, порадувало різноманітність всіляких сценічних атрибутів. Дочка, звичайно ж, дуже рада такому подарунку.
  • 5.0

    27 лис, 2018
    У нашій родині конструктором граємо все, ввечері збираємо всілякі конструкції.Замовляли цей, доставили вчасно, чекали з нетерпінням, покупкою дуже задоволені, цікавий, розвиває фантазію, супер все.
  • 5.0

    19 жов, 2018
    У нас уже вся детская в конструкторах Лего, но на вопрос ,что тебе подарить, досьг неизменно просит очередной конструктор из этой же серии. Мы не сопротивляемся поскольку качество реально классное.
  • 2.0

    1 гру, 2015
    Доча очень хотела этот набор, но цена чуть смущала( но что не сделаешь для счастья ребёнка. Теперь собираем вместе) Это же Лего! Очень актуальная серия для девочек.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари