>
Уточнити наявність у постачальника
3199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

444 шт.
2 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Відпочинок біля моря разом з Друзями ЛЕГО
У маленьких будівельників літні пригоди на хвилях з LEGO Пляжний будиночок (41428). Цей кам'яний пляжний будиночок заповнений вщерть аксесуарами для справжнього відчуття літнього відпочинку. Діти можуть приготувати гамбургер на кухні, покататися на водному велосипеді, зайнятися серфінгом або не дати нахабним крабам вкрасти їх камеру.
Цей набір з 444 предметів сповнений веселощів. Ви знайдете душ надворі та ванну кімнату, де дівчата можуть підготуватися до вечірки. Відкрийте дах для програвача з динаміками, підсвічуванням і клавіатурою. Діти можуть танцювати всю ніч безперервно з друзями на крутий пляжній вечірці. Втомившись від всіх вечірок, дівчата можуть відпочити в затишній спальні з 2 ліжками та письмовим столом.
Ознайомити дітей зі світом LEGO Нехай вони розкриють свої інтереси та захоплення з Олівією, Міа, Стефані, Еммою і Андреа. Вони гарантовано знайдуть друга, який схожий ними.

Особливості:
Діти будуть годинами веселитися з цим пляжним будиночком, повним функцій (41428). Набір упакований до країв з класними деталями, такими як поворотний стіл на даху, перекусна і гамак для нескінченного творчих веселощів.
Діти люблять пригоди на пляжі з міні ляльками LEGO Friends Mia й Andrea, які вони можуть побудувати самі. У набір також входить фігура фламінго (доступна з червня 2020 року) і фігура дельфіна, яка дозволяє їм створювати нескінченні літні пригоди.
Діти можуть плавати на хвилях з іграшкової дошки для серфінгу, засмагати в гамаку під пальмою і відпочивати в спальні з міні ляльками. Поворотний стіл захований за відкидним дахом.
Ця будівельна іграшка для дітей стане відмінним подарунком на день народження або на свято дітям від 6 років і старше, які люблять творчі рольові ігри. Цей набір з 444 предметів ідеально підходить для дітей, які люблять веселий і складний будівельний проєкт.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці та розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Для девочек это шикарный набор. Моя дочь с таким увлечение играет в пляжные игры, что ее невозможно оторвать. Это не только крутой конструктор с большим количеством деталей, это еще и интересная игрушка после сборки.
  • 5.0

    10 чер, 2020
    Этот набор мы брали с собой на море, играли с ним и в воде и на пляже. Детям понравились приключения друзей. Хотелось бы видеть больше набор лего с пляжной тематикой.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари