>
Уточнити наявність у постачальника
4299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

379 шт.
3 шт.
48 × 6.1 × 28 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Надайте Девіду медичну допомогу
О ні! Наш знайомий Ітан послизнувся і впав. Що ж робити? Без паніки. У міській лікарні Хартлейк Сіті легко впораються навіть з найважчими завданнями. Залишилося тільки викликати швидку допомогу і відвезти свого друга в лікарню, потім поклади його в крісло і достав в потрібний кабінет, щоб лікар оглянув рану і приступив до лікування. У лікарні Ітану дуже нудно, тому можна провідати його разом з Еммою і подарувати смачний шоколад з красивою повітряною кулькою. Після того як доктор Марія вилікує травму, можна продовжувати веселитися, аленамагатися більше не наступати на шкірку банана. Розважайтесь, збираючи конструктор і придумуючи нові історії для гри.

Реалістична лікарня
Конструктор LEGO Friends 41394 Міська лікарня Хартлейк Сіті відмінно підійде тим, хто любить лікувати і допомагати людям. У коробці малюк знайде 379 деталей, які легко збираються і відмінно виглядають. Набір буде цікавий в першу чергу дівчаткам віком від шести років. Дитина може своїми руками побудувати двоповерхову лікарню Хартлейк Сіті, в якій потрібно лікувати хворих. Не варто також забувати і про невелику машину швидкої допомоги, на якій можна доставляти пацієнтів. По-справжньому цікавою роблять гру милі фігурки Марії, Ітана і Емми. При цьому лікарня повністю схожа на справжню. У ній є кабінет діагностики, окрема палата для видужуючих, приймальня і зона відпочинку. З приладів варто відзначити рентгенівський апарат, мікроскоп, стетоскоп і навіть шприц, блокнот, візок і бинт. Набір надає широкі можливості для гри і буде цікавий молодим медсестрам і лікарям.

Про серію
Серія конструкторів Friends переносить дитину в сонячне місто Хартлейк Сіті, в якому живуть п'ять подружок: Стефані, Мія, Олівія, Емма і Андреа. Кожен персонаж має свій характер, тому дитина зможе знайти собі підходящого для гри. З конструктором ЛЕГО немає часу нудьгувати, адже море веселощів і задоволення вже чекає вас.

Купити сертифікований і оригінальний набір LEGO Friends 41394 Міська лікарня Хартлейк Сіті ви можете на нашому сайті. Ми оперативно доставимо його в будь-яку точку України і відповімо на всі ваші запитання.

  • 5.0

    10 січ, 2020
    Дочка мечтает стать доктором и руководствуясь её пожеланием мы подарили ей набор "Городская больница Хартлейк Сити".В комплекте 3 фигурки персонажей, медицинское оборудование, само здание больницы и скорая помощь. По началу собирать помогал папа, но со временем научилась сама. Иногда к ней приходят подружки и тогда начинаются трудовые будни у доктора Марии, ведь один из жильцов повредил ногу и его надо лечить.
    • 6 жов, 2020
      Да, набор отличный, мы тоже купили, когда он был по скидке. Теперь подбираем к нему дополнения.
      • 17 лис, 2020
        Лия, можете взять Парк развлечений на набережной. Набор сам по себе хороший, но и неплохо подойдёт к этому. Якобы на набережной что-то случилось и теперь пациента привезли в больницу. Думаю, дети и сами что-то по думают.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари