>
Уточнити наявність у постачальника
2099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

545 шт.
3 шт.
48 × 28.2 × 7.4 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Любите веселощі і розваги? Що ж, набір LEGO Friends "Магічне колесо огляду і гірка" пропонує дізнатися як це все працює зсередини. Друзі відправляються на чергові атракціони і кличуть усіх приєднається. Впевнені і Вам, і Вашій дитині набір LEGO 41689 точно припаде до смаку. Особливо, якщо хтось із Вас збирає цю підсерію.

Опис набору

Набір LEGO "Магічне колесо огляду і гірка" був випущений 1 серпня 2021 року в рамках серії LEGO Friends. Упаковка — велика картонна коробка, на передній стороні якої видно все, що пропонує даний набір, а саме — велике колесо огляду, гірка і кіоск із солодощами. Позаду — деякі цікаві фішки. Всього всередині 545 деталей, лист з наклейками, 3 мініфігурки і безліч годин веселощів.

Мініфігурки

Всього в наборі LEGO 41689 є 3 мініфігурки:

  • Мія. Відважна шукачка пригод на цей раз приміряє на себе амплуа керуючої атракціонами. Вона має акуратно зібране руде волосся, золотисто-фіолетову майку, а також фіолетову спідницю. Чобітки білі з чорним;
  • Стефані. Як всі знають, дівчина ж не просто спортсменка, а й обожнює відпочивати в компанії своїх друзів, що вона і робить в даному наборі. Тут вона одягнена в нову майку: рожеву з блакитним. Також на ній рожеві штани і бірюзові кроси. Особливість Олівії тут — розмальоване обличчя;
  • Рівер. У наборі LEGO 41689 хлопець приміряє на себе роль продавця солодощів. Однак це ж не привід виглядати абияк, так що тут він одягнений у фіолетовий піджак і чорні брюки.

Як бачите, набір LEGO "Магічне колесо огляду і гірка" зможе здивувати Вас не тільки складанням, а й фігурками, і їх красивими сценічними нарядами.

 

Збірка

Збірка проста, а інструкції зрозумілі. Основні кольори: фіолетовий, бірюзовий і білий. У наборі LEGO 41689 є:

  • Колесо огляду з кабінками у вигляді циліндрів. Воно рухливе, тому Ви можете посадити туди від 1 до 3 мініфігурок і покатати їх;
  • Гірка. Мало того, що вона виконана в яскравих кольорах, так ще й має потаємну функцію. Це у всіх сенсах секретна функція, так як мініфігурки, які скочуються зникають і знову з'являються через задні двері;
  • Кіоск із солодощами. Не тільки частування, а й сам кіоск виглядає дуже апетитно. Прикрашений льодяниками, карамельними паличками, він точно приверне увагу маленьких ласунів.

Можливості

  • Подаруйте дитині можливість відчути себе керуючим атракціонами, відвідувачем, або продавцем.
  • Одна тільки гірка пропонує масу ігрових можливостей. Примусьте мініфігурки зникнути і здивуйте своїх близьких, які будуть впевнені, що друзі з'являться спереду. Вони будуть шоковані, коли мініфігурки вийдуть із задніх дверей.
  • Та й хто не любить колесо огляду? З них завжди так добре видно все навколо. Посадіть мініфігурки і покатайте їх на ньому.
  • Захотілося солоденького? Будь ласка, тут є невеликий кіоск. Є можливість як продавати цукерки, так і купувати їх.
  • Прокатайтеся на колесі огляду або гірці, продайте льодяники, покажіть карткові фокуси, або пожонглюйте кеглями. Можливості безмежні!

Все це доповнюють вдало підібрані аксесуари, серед яких: телефон, прапорці, кеглі, льодяники на паличці, зірочки та інші.

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає Мію, Стефані і Рівера сьогодні. Допоможіть їм здорово повеселитися на атракціонах. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Придбати набір LEGO Friends (41689) "Магічне колесо огляду і гірка" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    6 сер, 2021
    Предыдущий отзыв с фото всей ярмарки и правда впечатляет. Теперь тоже так хочу. По отдельности некоторые наборы выглядят средненько, но вместе огонь просто. Этот набор уже собрали, остались все остальные)) Может кто-то скинуть перечень наборов, которые входят в подсерию?
    Достоинства:
    Высокое качество. Высокодетализированные конструкции. Набор из множества деталей и с конструкциями хорошего размера. Горка и колесо, с которыми можно взаимодействовать. Фигурки в сценических нарядах.
    Недостатки:
    На данный момент не обнаружила. Если что, дополню.
    • 6 сер, 2021
      Здравствуйте. На данный момент подсерия состоит из таких наборов: 41685, 41686, 41687, 41688. Удачи Вам в сборке, будем рады видеть в магазине.
  • 5.0

    6 сер, 2021
    Мы собрали всю, на данный момент доступную, коллекцию ярмарочных наборов. Может посмотреть как это выглядит, фото прикреплю. Ведь кто из детей не любит ярмарку? В этом наборе больше всего порадовала горка. Внешне это обычная горка, но стоит спустить по ней фигурку, как она исчезнет. Основано это на оптическом эффекте с зеркалом. Также есть 3 минифигурки в новых нарядах и много-много аксессуаров (вывеска Луна-парка, клюшки и мячи для жонглирования, леденец, смартфон). Есть разделитель деталей.
    Достоинства:
    Набор красивый и, безусловно, хорошо сделан. Главной достопримечательностью, конечно же, является колесо обозрения и горка. Можно заставить фигурки "исчезнуть".
    Недостатки:
    Странно, что горка выше колеса обозрения.
  • 5.0

    6 сер, 2021
    Нам ну ооочень понравилось собирать этот сет с дочерью. Цвета свежие и яркие, как раз для ярмарки. После сборки порадовали и интересные функции и решения. Мини-фигурки легко помещаются в горку и действительно скользят по ней. Выбор цилиндров для колеса обозрения гениален. Сзади есть ручка, чтобы колесо крутилось. В перерыве между весельем, можно "купить" сладости. Включено 3 мини-фигурки, однако их могло быть и больше.
    Достоинства:
    Приятно иметь три разные части, чтобы сборки можно было разбить. Трюк с зеркалом - минифигурка исчезает в конце горки. Колесом можно управлять.
    Недостатки:
    Минифигурок маловато. Можно было добавить какого-то гостя.
  • 5.0

    6 сер, 2021
    Если говорить об этом наборе в двух словах, то это удовольствие от сборки и отличные игровые возможности. Эта забавная ярмарка идеально подходит для творческой игры, так как она полна различных игровых функций, включая вращающееся колесо обозрения и горку. Вы получаете три детализированных фигурки друзей, которые все в карнавальных костюмах. Набор является частью ярмарочной волны и будет отлично смотреться в сочетании с другими наборами.
    Достоинства:
    Есть три отдельных сборки, и все они полны мелких деталей. Главная горка довольно высокая. Любимой частью набора стало колесо обозрения, которое хорошо вращается.
    Недостатки:
    В наборе не обошлось без наклеек.
    • 6 сер, 2021
      К сожалению, наклейки сейчас почти что везде. Я уже смирилась.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари