>
Під замовлення
9499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 001 шт.
4 шт.
58.2 × 8.7 × 37.8 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Літня розвага з Друзями ЛЕГО
Ви знаєте маленького будівельника, який заробив великий подарунок? Це відмінна будівельна іграшка для дітей, які люблять будівельні завдання і творчу гру. Набір іграшок Літній водний парк розваг (41430) наповнений класними деталями, які будуть розважати дітей годинами. Набір містить не 1, а 3 слайда, в тому числі закритий (доступний з червня 2020 року).
Бризки веселощів
Для ще більшого задоволення є також водяна гармата і відро з водою, які ви можете перекинути одним натисканням кнопки, щоб мочити друзів під собою. З усім тим, це не все про те, щоб плескатися в аквапарку. У задній частині моделі ви знайдете безліч релаксуючих функцій для ще більшого задоволення. Діти можуть розслабитися в джакузі, замовити масаж або розслабитися на шезлонгах.
Розважайся з друзями
Познайом дітей з щасливим світом Хартлейк сіті, де вони можуть відправитися в пригоди разом з друзями LEGO Стефані, Еммою, Міа, Олівією і Андреа, а також з усіма іншими персонажами з серіалу. Це місце, де творчі, веселі друзі завжди чекають, щоб вони пограли.


Особливості:
Принесіть задоволення від аквапарку в спальню ваших дітей за допомогою цієї багатофункціональної іграшки. З набором річного парку водних розваг LEGO Friends (41430) діти можуть годинами веселитися. Спочатку вони будують модель, а потім відкривають всі деталі.
Міні ляльки LEGO Friends Стефані, Емми і Олівії, які ви можете побудувати самі, йдуть з вами, а Мейсон також присутній у якості рятувальника. Фігура фламінго (доступна з червня 2020 року) виділяється своїм кольором.
Ви можете грати з цією цікавою іграшкою різними способами. Міні ляльки можуть спуститися по 3 гірках або просто розслабитися в джакузі. Діти можуть прикинутися рятувальниками, що стежать за купальниками, або приготувати морозиво для всіх у вантажівці з морозивом.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці та розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 5.0

    21 гру, 2020
    Моя 9-летняя дочь уже довольно давно любит лего. Ей нравятся все наборы Lego Друзья. Это идеальный набор для ее возраста. Она не сочла его трудным, хотя ей потребовалось время, чтобы полностью его построить. Ее любимая часть - это горка с закрытой трубкой, сразу начала просится опять в аквапарк. Ей также нравятся детали фургона с мороженым и открытая площадка для мытья посуды. Можно даже построить поплавок-единорог! В аквапарке есть так много интересных деталей, от водяного пистолета до гидромассажной ванны!
    Достоинства:
    1001 деталька для развлечения дочки. Горки, единороги, ванны...
    Недостатки:
    Нету!
  • 5.0

    19 чер, 2020
    Набор был заказан моей дочерью как подарок на день рождения. Это наш 5-й набор серии "Френдс". Тематика довольно необычная, но интересная, как раз летняя с мороженным и летними аттракционами. Дочка довольна и с удовольствием играет. Магазину "Конструкторс" спасибо за красивую девичью подарочную упаковку, нам понравилось!
    • 6 жов, 2020
      Очень удобно, что на сайте можно подобрать и упаковку, и обговорить сроки доставки. Приятно , когда посылка приходит в День Рождения!
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Выбирал какой бы набор подарить дочке, но с помощью консультантов , выбрали за пару мину, быстро и качество, а самое главное что ребенок доволен. Удобное расположение самовывоза.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Веселый, яркий набор. В период самоизоляции именно то, что нужно. Взяли мини фигурки из других наборов, добавили воду и наш аквапарк заработал. Спасбо, лего.
    • 6 жов, 2020
      Советую добавить воду с красителем, будет еще интереснее.
      • 21 гру, 2020
        Только так чтоб детальки не покрасились) Я бы лучше не рисковала.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари