>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

574 шт.
3 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Веселий політ з ЛЕГО
Розвивайте дитячу фантазію на літаку Хартлейк Сіті (41429). Діти люблять відтворювати святкові історії за допомогою цього реалістичного ігрового набору для літака. Як і в реальному житті, тут є мобільна пасажирські сходи, кабіна і місце для ручної поклажі - і навіть візок! Досліджуйте світ можливостей
З цієї багатофункціональної іграшковою іграшкою діти можуть розігрувати реальні сценарії. Діти люблять не що інше, як відтворення реальних речей, і це саме те, що вони можуть зробити з цим набором: просканувати квитки і зареєструвати багаж. Завдяки продуманим деталям, таким як екрани телевізорів в сидіннях, веселощі дійсно оживає. Діти можуть грати з 3 фігурками міні ляльок у якості пасажира або пілота, керівник літаком.

Особливості:
Динамічні веселощі є частиною подорожі. Набір містить безліч прохолодних рухомих частин, таких як відкидні багажні відділення і рухається візок з їжею. Вам не потрібні батарейки - ця святкова іграшка летить тільки на фантазії дітей!
У комплект входить кабіна, мобільний візок з закусками в літаку і туалет. Валізи йдуть в трюм. При відкритті салону з'являються навісні багажні відділення. Також є стійка реєстрації і пасажирські сходи.
Цей дорожній набір з 574 предметів стане відмінним річним подарунком для дітей у віці від 7 років і старше, які люблять привабливі іграшкові транспортні засоби та вже мають невеликий досвід будівництва. Діти можуть відчувати гордість, коли вони закінчили це що стимулює будівлю.

Про продукт

Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці та розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Классно в этом наборе то, что можно совместить строительство техники - самолета и классической девичьей ролевой игрой с куклами. Это очень нескучно, ребенок то берет в руки самолет и пытается делать трюки в небе, то возвращается в салон к минифигуркам. Реально стоящая вещь.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Идеальный подарок для ребенка, не сильно обращала внимание на возрастную категорию, скажу что интуитивно ребенку нравиться собирать и он увлечен, спасибо за оч быструю доставку и хороший сервис.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    В общем, нужно было купить подарок дочери, но так я и сам не прочь поиграть в лего, нужно было найти что-то, что понравилось бы нам обоим. На прилавке увидел "Веселый полет с лего". Пока я собирал самолет, дочь играла с куклами. После у нас получился мега крутой полет с виражами. Лего - играют все!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари