>
Під замовлення
12999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 017 шт.
4 шт.
48 × 6.4 × 37.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Прибережний туристичний комплекс Хартлейк-Сіті LEGO 41347 готовий надати максимум комфорту всім бажаючим! Двоповерховий центр розкинувся біля самого океану, тому четвірка друзів - Стефані, Андреа, Мейсон і Олівія зможуть насолодитися хвилями і теплим сонцем досхочу! У розпорядженні мініфігурок є дві водні гірки, музичний центр, невеликий монорельс з пасажирською кабінкою, водний скутер з парашутом, серф-дошка, міні-ресторан, зручні лежаки і багато іншого! За допомогою набору ЛЕГО 41347 можна спробувати себе в ролі відпочивальника, керуючого комплексом або рятувальника.

  • 5.0

    15 гру, 2018
    Замовляв в цьому магазині конструктор для сина, зі знижкою вийшло навіть дешевше, ніж у наших магазинах міста. Відправили товар вчасно, син вже встигнув оцінити якість подарунка! Грає з великим задоволенням і захопленням, навіть про ігри на телефоні забув. Рекомендую.
  • 5.0

    13 лис, 2018
    Замовляла цей конструктор племіннику, прийняли замовлення оперативно, без затримок.Прийшов в зазначений термін, акуратно упакований, за якістю відповідає.Дитина на сьомому небі від щастя.Сервіс супер!

Рекомендуємо подивитися ці товари