>
Під замовлення
319 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

40 шт.
1 шт.
21 × 5.2 × 15.7 cm
6+
0 шт.
3.7

Опис

Шукаєте портативний і в той же час бажаний подарунок для юної дівчинки? У компанії LEGO є чудовий варіант, компактний кубик-мопс із мініфігуркою Мії з серії LEGO Friends Куб-мопс із Мією (41664). Це милий жовтий кубик-мордочка мопсика з м'якими вушками і добрими очима. Здається, він такий радий вас бачити! Швидше беріть його в руки!

Відкриваючи свій кубик, ви будете приємно здивовані, виявивши мопсика в секретному кольорі: жовтому, рожевому, зеленому або блакитному, який мопсик попадеться саме вам? Швидше відкривайте секретний мішечок і починайте веселу та яскраву гру разом з LEGO Friends.

За допомогою реалістичних аксесуарів доглядайте за вашим новим маленьким вихованцем. Тут є смачна кісточка і собаче печиво, і навіть садова лопата, щоб прибрати несподівані "купки" цуценяти. З Мією і мопсом вам ніколи не буде нудно, ні в дорозі ні вдома.

Цей милий компактний кубик ЛЕГО Friends Куб-мопс із Мією 41664 ваш малюк зможе брати завжди з собою і в будь-яку подорож, він поміститься в будь-яку кишеньку або рюкзак, зручний для гри в автомобілі. В подорожі разом з набором LEGO Friends Куб-мопс із Мією вашому малюкові відкриються безмежні ідеї та сценарії нових і нових ігор. Тим більше, що щеня-мопс ще дуже маленьке, щоб залишати його одного.

Якщо ж ваша малеча віддає перевагу іншій подружці LEGO Friends, то не впадайте у відчай, кожна дівчина представлена ​​в цих милих портативних наборах-кубиках. У Стефані рожевий кубик-котик (41665), у Емми – це білий куб-далматинець (41663), а у Андреа блакитний куб-кролик (41666), Олівія в кубику-фламінго (41662). Подаруйте вашій дитині неперевершений подарунок з улюбленим персонажем LEGO Friends.

Що в коробці? 40 деталей, 1 мініфігурка, інструкція по збірці.

Купити набір LEGO Friends 41664 Куб-мопс із Мією ви можете в нашому інтернет-магазині.

  • 2.0

    22 тра, 2021
    Взагалі не зрозуміла в чому ідея цих кубиків. Взяла доньці на пробу і залишилася розчарована. Навіть кріплення кубика виглядають ненадійними, не знаю скільки відкривань і закривань він витримає. Всередині лише кілька деталей, навіть нема з чим пограти. Собака прикольна, так, але вона не може витягнути увесь набір, який більше нічого цікавого не пропонує.
    Достоинства:
    2 зірочки просто за песика, який виглядає доволі милим.
    Недостатки:
    Мені навіть сам кубик виглядає ненадійним. Не зрозуміла самої ідеї. Всередині всього лиш кілька деталей.
  • 5.0

    22 тра, 2021
    Из этой серии мопс мне самый прикольный, как минимум потому что он желтый и яркий. Внутри все наборы не идеальны, однако по сравнению с долматинцем это еще куда не шло. Здесь все понятно, вот тебе собачка (кстати, рандомного цвета), бери и ухаживай за ней. В придачу еще и Мия, которую можно использовать в других сборках. Ведь минифигурок всегда мало.
    Достоинства:
    Коробочка - забавный мопс, очень похожий на старших братьев. Визуал работает хорошо. В набор входит пакетик с рандомным щенком.
    Недостатки:
    Возможно какашки уже слишком для детского набора?
  • 4.0

    22 тра, 2021
    Вроде как это эксклюзивный цвет для мопса, но я могу ошибаться. На счет того, стоит ли брать, решайте сами. Внутри особо ничего интересного нету, лишь песик, Мия и всякие приколюхи, чтобы ухаживать за собачкой. Не думаю, что это сможет надолго увлечь ребенка, но как небольшой подарок подойдет.
    Достоинства:
    Набор как минимум удобно хранить, что мне как маме важно. Плюс, это недорогой способ порадовать ребенка.
    Недостатки:
    Вероятно на сайте опечатка. Мопс не в голубом, а в фиолетовом цвете. То есть, цвет самой собачки внутри.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари