>
Під замовлення
1499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

46 шт.
1 шт.
21 × 5.2 × 15.7 cm
6+
0 шт.
3.3

Опис

Не можете пройти повз кошеняти? Кожен маленький пухнастик у вас викликає розчулення і бажання забрати його додому? Компанія LEGO пропонує вам подбати про кошеня Стефані в наборі LEGO Friends Куб-кіт зі Стефані (41665).

Портативний кубик ніжно-рожевого кольору з мордочкою кота, неодмінно сподобається будь-якій дівчинці. Відкриваючи його, вас чекає сюрприз, в кубику є секретний мішечок, в якому сховалося кошеня одного з чотирьох кольорів: рожевий, жовтий, блакитний або зелений. Дивіться швидше якого кольору кошеня у вас!

Закрийте кубик і візьміть його з собою в будь-яку подорож, його компактний розмір дозволяє зробити це без особливих зусиль, кубик поміститися в будь-яку кишеню або сумочку.

Не знаєте що подарувати любителю тварин, особливо котиків? Любителю постійно брати іграшки з собою? Підтримуйте любов до тварин разом з набором LEGO Friends Куб-кіт зі Стефані (41665), він стане прекрасним рішенням для подарунку. Відмінно деталізовані фігурки сподобаються всім, красива дівчинка Стефані з серії LEGO Friends з першого погляду викликає прихильність до себе. Вона любить спорт в будь-якому його прояві, справжній командний гравець. Вашій дитині з нею ніколи не буде нудно.

У Стефані є ще чотири подружки: Андреа, Мія, Олівія і Емма, кожна з них також представлена ​​в портативних наборах кубиках ЛЕГО. Емма в кубику-далматинця (41663), Андреа в кубику-кролика (41666), Мія в кубику-мопс (41664), Олівія в кубику-фламінго (41662). Кожен кубик комплектується секретним мішечком, де ховається вихованець одного з чотирьох кольорів. 

Знаючи, яка улюблена тварина вашого малюка, ви без проблем зможете вибрати потрібний вам кубик і не прогадати з подарунком на будь-яке свято. Зберіть все кубики і всю компанію дівчат, разом гра буде веселішою.

Що в коробці? 46 деталей, 1 мініфігурка, інструкція по збірці.

Купити набір ЛЕГО Friends 41665 Куб-кіт з Стефані ви можете в нашому інтернет-магазині.

  • 3.0

    22 тра, 2021
    Дочка побегала с ним пару дней и как-то забыла. Я её понимаю, сам посмотрел на этот кубик и не выкупил, что с ним можно делать и как он должен затянуть ребенка. Даже внутри почти ничего нету, пара росточков и птичка. Ну и минифига с котиком конечно. Однако это далеко не то, что можно много раз перестраивать и изменять.
    Достоинства:
    Все детали помещаются в куб, легко хранить или перевозить. Разные цвета котика - интересный ход.
    Недостатки:
    В наборе все слишком просто, аж скучно. Сомневаюсь, что с ним можно сделать что-то кроме того, что предлагает инструкция.
  • 4.0

    22 тра, 2021
    Сложно что-то сказать о наборе, когда он такой маленький. Тут всего лишь небольшая имитация парка, котик и минифигурка. Сложно представляю его самостоятельным набором, разве что соединить с еще чем-то, что и сделала доча. Понравилось: желтый котик, голубая птичка, сборные уши у кота. Не понравилось: размер и маленькое количество деталей.
    Достоинства:
    Рандомный кот прекрасен. Птичка милая, напомнила тех, что были в Шреке. Уши у кота на самом деле сборные.
    Недостатки:
    Куб маленький, деталей мало. Набор не самостоятельный.
  • 3.0

    22 тра, 2021
    Доволі невдале поєднання рожевого з зеленим. Кіт виглядає дивно і не в доброму значенні слова. Проте мені і моїй доньці сподобався обруч з вушками, який в цьому наборі отримала Стефані. Але ми знову бачимо історію з парком, чому не можна було зробити кубики саме з кімнатами? Оскільки теж саме, за винятком пташки, ми спостерігали в кубі з долматинцем.
    Достоинства:
    Ще одна Стефані - непогано, але в нас її вже і так 3 штуки. А ось обруч так, крутий. Також ідея з випадковими котиками працює. І пташка крута!
    Недостатки:
    Ідея з парком мені абсолютно не подобається, адже більшість котиків є суто домашніми.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари