>
Під замовлення
2499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

224 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Улюблене місце разом з Друзями ЛЕГО
Ви знаєте дитини, яка любить проводити час зі своїми друзями? Здивуйте його або її в кафе міського парку (41426), щоб він або вона кожен день могли зустрічатися з друзями в цьому паризькому кафе.
Маленькі любителі конструкторів люблять грати з усіма аксесуарами кафе і прикидатися, що роблять смузі та вафлі для голодних покупців. Іграшкова кухня будівлі забита кумедними деталями: вафельниця на шарнірі, блендер і інші інгредієнти, які стимулюють дитячу творчість. Діти також можуть відігравати роль Мії на своєму скейтборді й грати з білкою, поки вона чекає своєї закуски.
За допомогою наборів LEGO Friends діти переносять сцени з мультсеріалу LEGO Friends у свою спальню, де вони можуть розігрувати свої улюблені історії або створювати свої власні пригоди. Разом з подругами LEGO Мією, Стефані, Андреа, Еммою і Олівією діти дізнаються, в чому полягає їхній інтерес, зможуть його розкрити.

Особливості:
Цей набір для гри в кафе містити дві міні лялькові фігурки, фігурку білки, кухню з іграшковою вафельницею і блендером, а також безліч аксесуарів, які допоможуть дітям створювати всілякі історії.
Діти можуть удавати, що миють посуд, грати в ролі офіціанта або клієнта. Оскільки це кафе LEGO в парку сумісний з усіма наборами та кубиками LEGO, діти можуть нескінченно індивідуалізувати свій набір.
Фантастичний подарунок на день народження, свята або будь-яке інше подія для дітей старше 6 років, які люблять грати з їжею. Це 224 деталі, це веселий і складний будівельний проєкт для дітей, які ще мало будували за допомогою будівельних іграшок LEGO.

Про продукт

Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці та розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Помню как в детстве сама любила играть в кафе, правда лего меня не было и свои блюда я готовила из воды, песка и травы. Своей дочке купила этот набор в магазине на Дорогожичах, сразу у нее загорелись глаза при виде этого наборчика. Цена хорошая, а комплектация для нее вообще огонь. Теперь наблюдаю как дочь с подружкой с увлечением играют в продавца и посетителя.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Дуже класний набір, нам подобається як тут раджу і пропонують підбирати набір для вашої дитини, а саме приємне що тут тільки оригінальна продукція та якісний сервіс.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Люблю эксперименты, поэтому в этот набор я добавила пластилин и наше кафе стало лидером по самым эффектным и вкусным блюдам. Фантазировать с детьми - это так чудесно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари