>
Під замовлення
329 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

57 шт.
1 шт.
14.1 × 6.1 × 12 cm
4+
0 шт.
4.0

Опис

Сюжет
Конструктор LEGO Friends 41396 Ігровий майданчик для цуценят відмінно підходить для любителів тварин. У цьому наборі Міа з Хартлейк Сіті вирішила вивести своїх чотириногих друзів на прогулянку. Цуценят звуть Кукі і Коко. Але щоб вийти з ними на вулицю спочатку необхідно їх причесати і прикрасити бантиком. Ви можете покатати своїх улюбленців на каруселі, крутій гірці і навіть скейтборді. Подивіться, які вони задоволені. Після цілого дня веселощів не забудь погодувати цуценят з маленькою мисочки. Смачне печиво і кісточка якраз те, що потрібно. Розважайтеся і веселіться разом з Мєю та її вихованцями.

Огляд деталей
Набір LEGO Friends 41396 Ігровий майданчик для цуценят є прекрасним подарунком на день народження або будь-яке свято. Конструктор відрізняється простотою і складається з 57 деталей, разом з фігуркою красивої дівчинки Мії і її милими вихованцями Кукі і Коко. З деталей можна зібрати невелику дитячу площадку з гіркою, ськейтом і безліччю цікавих аксесуарів. Також неможливо обійти стороною красиву підставку для головного призу, яку отримає найактивніший вихованець. Всі деталі конструктора абсолютно безпечні і не можуть нашкодити малюкові. Вони проходять ретельну перевірку, тому дитина може робити з ними все що завгодно, не боячись пошкодити. Набір не тільки захоплююче збирати, він ще й чудово доповнить кімнатний інтер'єр вашої дитини.

Особливості конструктора
Даний конструктор являє собою модульний набір, який легко збирається навіть найменшими дітьми, починаючи від 4-х років. Особливість конструктора полягає в його великих блоках. Вони не створюють складнощів в процесі побудови. Це ідеальний варіант, щоб познайомити малюка з конструкторами ЛЕГО. До того ж в коробці є докладна інструкція для збірки з яскравими картинками та ілюстраціями. Можете бути впевнені, дитина буде приємно здивована вашим подарунком і отримає море задоволення.

Всі конструктори ЛЕГО повністю сертифіковані і оригінальні. Вони поставляються офіційним дилером "ЛЕГО Україна". Купити набір LEGO Friends 41396 Ігровий майданчик для цуценят можна на нашому сайті.

  • 4.0

    3 кві, 2021
    Цей набір мені видався якимось неповноцінним, більше як доповнення. Потрібно придбати парк або щось схоже і вже доповнити цим. Деталей дуже мало, проте іншого я і не очікувала за таку ціну. Від доньки дізналась, що дівчина у наборі - Міа і вони якраз має двох песиків: Кукі і Коко. Для них також передбачені розчіска, бантики, миска та смаколики. Песиків можна прикріпити до скейту та покатати.
    Достоинства:
    Мені сподобалась ідея зі скейтом, їздить дуже добре як з гірки, так і просто по підлозі. Є 2 різних песика та їх господарка - Міа.
    Недостатки:
    Трошки набір не дотягнув, простуватий.
  • 4.0

    3 кві, 2021
    Враховуючи те, що цуценята входять тут майже в усі набори, дивно, що майданчик такий маленький. У нас є навіть набір зі спальнею, де також є песик. Збирається майданчик дуже-дуже-дуже просто, хіба що для 3-4 років підійде. Моїй доньці дуже сподобалось запускати песика на скейті з гірки. Лише сподіваюсь, що вона не закомандує таке зробити в реальному житті.
    Достоинства:
    Набір орієнтований на маленьких дівчаток, які у захваті від песиків. Придбав вчора по акції, ще й зекономив.
    Недостатки:
    Дуже просто збирається. Дивно, що в наборі з песиками їх вього 2.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари